Hot News
Lavrov: Occidentul încearcă să creeze un cordon de instabilitate în jurul Rusiei
24/07
Banca Centrală a majorat pe neașteptate, dobânda cheie
24/07

Valeri Karpin este noul antrenor princial al echipei naționale de fotbal

Valeri Karpin, noul antrenor al echipei naționale de fotbal a Rusiei/ Foto: static.sportbox.ru

Valeri Karpin, antrenorul FC ”Rostov”, a fost numit noul antrenor principal al echipei de fotbal a Rusiei, informează Uniunea de Fotbal a Rusiei (RFS), într-o postare pe site-ul său.

Contractul este valabil până la 31 decembrie 2021, timp de șase luni, Karpin urmând să comaseze munca de la echipă și de la club. Se precizează că în acest timp se vor desfășura toate meciurile rămase din etapa de calificare la Cupa Mondială 2022.

Următorul meci de calificare cu participarea echipei naționale, Rusia – Croația, va avea loc la Moscova, la 1 septembrie.

Valeri Karpin este fotbalist, antrenor și jurnalist sovietic și rus. Începând din 28 mai 2012 este maestru emerit al sportului din Rusia, iar din 2017 este antrenorul clubului de fotbal ”Rostov”.

«Uniunea de Fotbal a Rusiei a luat o decizie privind candidatura antrenorului principal al echipei Rusiei de fotbal. Acest post va fi ocupat de specialistul rus, antrenorul FC ”Rostov”, Valeri Gheorghevici Karpin… În următoarele șase luni, antrenorul va comasa munca la echipă și la club. Contractul cu Valeri Karpin va fi semnat pe 26 iulie 2021, condițiile lui fiind deja convenite», se arată în comunicat.

După evoluția dezastruoasă a echipei Rusiei la Euro-2020, RFS a decis să pună capăt colaborării cu antrenorul Stanislav Cercesov. De amintit că Rusia a pierdut în fața Danemarcei în ultimul meci din etapa grupelor cu scorul de 1:4 și a fost eliminată din campionat. Se știe că Cercesov a renunțat la obținerea unor despăgubiri ca urmare a rezilierii contractului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937249