”Ni se spune că la granițele noastre funcționează niște centre sanitare și epidemiologice pașnice, dar, din cine știe ce motiv, ele amintesc mai degrabă de Fort-Detrick, din Maryland, unde, de zeci de ani, americanii lucrează în domeniul biologiei militare. Și pentru că veni vorba, trebuie privit cu atenție faptul că, în zonele limitrofe, se înregistrează focare de îmbolnărivi cu boli ce nu sunt caracteristice acestor regiuni”, a spus șeful instituției.
Patrușev a adăugat, de asemenea, că ”nu este totul în regulă” cu SUA în privința armelor chimice. El a explicat că, inițial, americanii aveau cu o treime mai puține astfel de arme decât Rusia, dar Moscova a distrus toate rezervele sale, iar Washingtonul, nu. Astfel, Statele Unite au prelungit termenul pentru eliminarea totală a armelor chimice până în 2023”, a subliniat Patrușev.
Simonian: Ofițerul Bennett ar fi putut fi ucis pentru vorbele despre situația din Ucraina Fostul…
Europa riscă să se confrunte cu o nouă criză a gazelor pe fondul scăderii rapide…
Președintele Centrului pentru Comunicații Strategice, Dmitri Abzalov, consideră că liderul american, Joe Biden, „agravează serios…
81% dintre ruși au declarat că au încredere în președintele Vladimir Putin, 82% îi evaluează…
Președintele Serbiei a atras atenția liderilor occidentali să nu subestimeze declarațiile liderului rus. Aleksandar Vučić…
Vladimir Putin a avut la Kremlin o consfătuire cu conducerea Ministerului Apărării, cu reprezentanți ai…
This website uses cookies.