Hot News
Departamentul de presă al MAE rus. Comentariu privind continuarea amestecului occidental în procesele interne ale Republicii Moldova
19/03
Dmitri Peskov
Dialogul Putin-Biden. Peskov nu a exclus o formulă de discuții fără precedent
20/03

Ministerul Apărării: Servciile străine încearcă să activeze opoziția din Rusia

Crimeea. Ialta/ Foto: ok.ru

Serviciile speciale occidentale încearcă să intensifice activitatea opoziției din Rusia, speculând pe tema Crimeii, a declarat viceministrul rus al Apărării, Andrei Kartapolov (în imagine), citat de cotidianul Rossiiskaia gazeta.

Foto: yandex

Potrivit afirmațiilor sale, se înregistrează o creștere a numărului de tentative lansate de serviciile speciale ale unor țări occidentale și ale Ucrainei de a intensifica activitatea opoziției interne, nesistemice, din Rusia, ce încearcă să-și ”câștige cei treizeci de arginți din tema Crimeea, inclusiv prin implicarea minorilor în acțiuni de protest ilegale”.

Kartapolov a adăugat că poziția distructivă este implantată de propaganda occidentală și are scopul de a discredita și ridiculiza marele entuziasm al Primăverii Crimeene, de a scinda societatea rusă. ”Generația tânără începe fie să uite aceste evenimente, fie să le judece după evaluări și șabloane primitive, răspândite în spațiul media și pe internet, unde deseori este impus stereotipul așa-numitei anexări a Crimeii”, a arătat generalul Kartapolov.

Viceministrul a subliniat că, în acest sens, Comandamentul, organele militare și politice vizează desfășurarea unei activități sistemice explicative cu militarii și cu tinerii, punând accent pe istoria comună și neîntreruptă a Rusiei și Crimeii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940146