SUA pun la cale o amplă diversiune murdară împotriva vaccinului rusesc ”Sputnik V”
13/03Ce se va alege: batjocorirea istoriei sau bunul simț? MAE al Rusiei, despre Parcul Tolbuhin din București
13/03Kremlin. Articolul din FT, ”exerciții pe temele Rusiei”
Informația potrivit căreia structurile de forță și-ar fi sporit influența asupra președintelui Rusiei, Vladimir Putin, nu are nimic în comun cu realitatea, a declarat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov, relatează RIA Novosti.
Acesta a fost răspunsul Kremlinului la un articol publicat în The Financial Times și ai cărui autori au asociat ”duritatea fără precedent a măsurilor” luate în timpul acțiunilor de protest din ianuarie-februarie cu ”uriașa influență” exercitată de instituțiile de forță asupra președintelui rus.
”Să spunem așa – sunt un fel de exerciții, aplicate de către niște pseudospecialiști în probleme legate de țara noastră și care, de cele mai multe ori, nu au nimic în comun cu realitatea”, a declarat Peskov.
Citând surse de la Kremlin, The Financial Times afirma că arestările în masă și multele dosare penale deschise în ultimele luni au legătură cu întărirea ”presiunii din partea instituțiilor de forță” asupra președintelui . Unul dintre interlocutorii FT, un înalt funcționar, după cum susține publicația britanică, a declarat că influența din partea instituțiilor de forță care îl înconjoară pe Putin a devenit ”mai mare ca niciodată” și că ”să te opui la așa ceva a devenit foarte greu”. Sursa FT a adăugat, de asemenea că autoritățile au făcut ”unele greșeli” în abordarea acțiunilor de protest și structurile de forță au acționat ”foarte dur”.
1 Comment
Și cum ar fi dorit occidentalii să procedeze „structurile de forță” rusești cu trădătorii de neam, care-l susțineau pe sociopatul Navalnîi? Precum Victoria Nuland (supranumită fuck the EU) cu împărțitul covrigilor printre protestatarii ucraineni? Într-adevăr, gândesc exact ca niște pseudospecialiști, le-a spus-o perfect Peskov!!! Dacă ar fi fost mai toleranți, atunci agenții infiltrați americani (prezenți probabil printre protestatari, dar atent monitorizați de ofițerii din structurile de intelligence ale Rusiei) ar fi folosit momentele de slăbiciune ale acestor instituții pentru răspândirea conflictelor de-a lungul întregii țări și pentru acutizarea lor. Modelele din Ucraina și Belarus vorbesc de la sine, știut fiind faptul că SUA are niște pattern-uri de proceduri pe care le respectă la virgulă în vederea destabilizării unei națiuni și instalarea unui regim marionetă.