Categories: România - Rusia

Românii, despre Navalnîi și Putin

Pe lângă unele voci oficiale sau semi-oficiale ”angajate”, cu privire la cazul lui Aleksei Navalnîi și acțiunile de protest din Rusia, pentru susținerea lui, în România sunt auzite și părerile lucide și treze, aparținând unor români simpli. Am spicuit unele dintre acestea, din rețeau Facebook, în special, de pe pagina Grupului ”Prietenii lui Vladimir Putin”. Transcrierea și ortografia autorilor sunt redate integral.

Octavian Gelu Handra

De cine oare o fi sustinut ‘omul’ navalnii, de ce tagma de oameni? Ce crede el ca poate face mai mult decit Domnul Putin? Eu bineinteles nu locuiesc in Rusia, sunt in Romania, dar nu cred ca exista pe pamintul acesta mai popular, mai bun, mai plin de speranta decit Presedintele Rusiei. Iar celor care locuiesc in Rusia nu stiu ce altceva le mai lipseste, ca sa tinjeasca dupa ceva mai bun. Poporul rus, primiti sfatul meu va rog: „Pretuiti-va Presedintele”. Sa tina o asa mare natiune in mina, sa raspunda de tot ce cuprinde Rusia, cit si echilibrul economic cu marile puteri, este foarte normal sa fie autoritar. Cu o….’secunda’ de-ar fi Domnul Putin mai ….cum vor americanii, mai altfel (!!!), tara ar fi scapata de sub control. Ucrainieni, sau noi romanii, am vrea sa se dea timpul inapoi, dar ce este trecut nu se mai poate intoarce. Sper ca nu am deranjat pe cineva cu acest mesaj. Multa pace va doresc tuturor.

Viorel Iustin

De acum otrăvitul drogat Năvalni va sta binișor vreo 12 ani la mititica asta spre disperarea UE si SUA și a servitorului lor fidel de Aurescu care nu mai poate de dorul lui Năvalni ca de români din diaspora și Ucraina nici vorba

Mihai Nazare

Navalnâi este unealta americanilor prin care in disperarea si inconstienta lor, spera sa distruga Rusia.

Mircea Ciolan

PUTIN NU TE LASA INTIMIDAT, ASA AU FACUT SI CU ROMANIA MIZERIILE DE LA BRUXXELLE  SI WASHINTON, DUPA CARE NE-AU DISTRUS CA POPOR SI ECONOMIE, BAGA JAVRELE TRADATOARE UNDE LE E LOCUL

Simon Petru

Navalnii…o nenorocita marioneta Sorosiana !

Margoo Missfray

tradatori de tara si neam nu v-ar mai rabda pamantul. Sa-i dea bunul Dumnezeu sanatate multa lui Putin si intelepciune poporului rus ,sa nu ajunga ca noi

Gabriel Avram

E clar ca buna ziua, pentru cine doreste sa vada si se pare ca mai sunt si din acestia, ca globalistii si-au dat mana peste ocean si peste mari sa destabilizeze si Rusia asa cum au facut si in alte parti ale lumii. Dar, ce sa vezi? Ghinion! S-au izbit de zidul Putin. Foarte bine. Putin e o nuca prea tare de spart. O sa-si rupa dintii in ea

Vasiliu Dragoș

e sluga globalistilor Navalni asta e clar se vede, Romania a avut si are mai multi ca el la carma de aia a ajuns o colonie ordinara de mana a 5-a.

Costica Stoian

Sper ca rușii să nu facă greșeală pe care au făcut-o România.

Mariana Stanciu

Mă otrăvitule ! Stai în convalescență !

Neculai Toiu

Lasati-i pe rusi sa-si rezolve singuri treaba. Sint vecinii nostri si ar trebui sa fim macar neutri. Imperiile stiu mai bine cum sa-si rezolve treburile interne si nu se impiedica ei intr-o tarisoara ca a noasta dar asta ar putea fi un motiv in caz de ceva.

Herst Meyerovich

Deja poliția și procuratura a început să-i ia pe unii pentru acte de violenta impotriva fortelor de ordine. Sa vedeti ce cuminți stau, răspund la toate întrebările, își cer scuze. Navalnîi le-a promis cîte 10.000 de dolari la fiecare reținut, însă deja fiecre se descurcă singur…

Membrii echipei lui Navalnîi sunt așa de curajoși deoarece stau prin țările baltice. Dacă ar sta în Rusia, ar fi cei mai cuminți. Toți cu averi prin europa.

Dorin Georgescu

Bideu a trecut la treabă. Încep dezordinele în lume . Se abate atenția de la ce se ântâmplă în usa .

Cristina Jinga

Usereu de Rusia in actiune, dar cu tata Putin nu cred ca le merge!

Dorina Badea

Daca pleaca Putin,rusii mor de foame! Sa-si aduca aminte de epoca lu’ Boris Eltin cand erau nimeni!

Iulica Ghitulan

Navalîi este băgat pe țeavă de noua dezordine mondială cum l-au băgat pe jegu de guaido în Venezuela pe care sasu și alți 45 de subordonați ai iluminaților lau și recunoscut ca preș ședinte, dar nu spun că 150 de state nu l-au recunoscut. sua e primul stat care la recunoscut ca președinte,,,,,,,cum dracu să nu-l recunoască dacă a fost pus de ei???? Dacă na avut succes avortonu în Venezuela va avea succes în RUSIA????

Dorin Georgescu

Oare câți bănuți or fi primit ăia 10000 de oameni să iasă în stradă. Mai mult de cât #haștagiștii noștri : 100-200$.

Polesciuc Liviu

Navalnii este un idiot și un mincinos, dacă Putin îl voia mort, era mort demult. Cum nu baga în seama un elefant un purice, asa și Putin.

Dan Danciu

Occidentul nu se potolește, ei l-au otrăvit pe Navalnâi. Trebuie să-ți pui intrebarea „Cui flooseste” și răspunsul sigur este Occidentul, nicidecum lui Putin. Occidentul vrea să destabilizeze Rusia cu revoluții portoclii cum au facut in mai multe tari. Biata Ucraina a înghițit momeala și acum este vai de ea, au încercat și în Belarus dar nu le-a mers, la fel se va intampla si in Rusia, poporul rus este alături de Putin oricati bani ar da occidentul câtorva trădători. Ruși stiu cum era pe timpul lui Etin cand ajunseseră sclavi occidentului.

Corneliu Serban

PUTIN ADEVARAT PRESEDINTE!! NU CA HOTII SI JEGURILE GALBEN-PORTOCALII IN FRUNTE CU PROFESORASUL DE FIZICA!!!

Adrian Timofeev

Pe Trump l-au terminat, este vremea lui Vladimir Putin

Nelu Cretu

NU L-A OTRAVIT NIMENI .FAPTUL CA BERLINUL NU VREA SA PUNA LA DISPOZITIE REZULTATRLE ANCHETEI ANALIZELOR IN CAZUL LUI NAVALNII LA CEREREA PRESEDINTELUI PUTIN-O CONFIRMA.

Mircea Olindaru

Navalini, un individ folosit de interese oculte, asemeni unui cal troian… De fapt, tot acest circ este orrchestrat si sustinut pentru afectarea imaginii si stabilitatii Rusiei.

Mario Ignat

Mai mult că sigur vă munci in Siberia împreună cu nevasta! Ăștia cred că TATUCA tremura la indicațiile partenerului strategic sau UE!!!!

Ionel Popa

EXACT CA LA CEAUȘESCU LA-U OMORÂT DIN CAUZA EUROPEI SPURCATE ȘI AM AJUNS BĂTAIA DE JOC A CAPITALISMULUI SPURCAT, RÂSUL ȘI PANARAMA EUROPEI,MOCIRLA ȘI GROAPA DE GUNOI A EUROPEI ! ASTA AM ALES ÎN 89 ! MIZERIA ! ASTA VOR SĂ SE ÎNTÂMPLE ȘI CU RUSIA, CONSIDER CĂ PUTIN ESTE CEL MAI INTELIGENT PREȘEDINTE DIN LUME ȘI NU O SĂ CADĂ PRADĂ SPURCAȚIOLOR AȘA CU S-A ÎNTÂMPLAT CU ROMÂNICA ! ACEST SPURCAT NAVALNÂI ESTE O MIZERIE MANIPULATĂ DE MIZERIILE CAPITALISTE !

Gigi Dandes

Noua ordine mondială lucrează cu toate motoarele turate, iar dacă rușii sunt proști ca Românii isi merită soarta pe principiul grija mea si dorul tău zac în curul lui dulău, acest naval este varful de lance al globalistilor în Rusia …deci este o manipulare ordinară pentru cei ce cred în fantasmagorii…sau se mai poate spune …bine ,bine ce rău aștepți ,așa că populație care sustineti pe naval, sa nu regretati mai tarziu…..

 Zinaida Chiriac

stie V.V.Putin ce soricel are, si cat il tine ața. Va aduceti aminte de jucaria aceea soricel ?, alerga cat il tinea ața atat, trebuia sa mai intinzi ata sa poata alerga, si din nou, cat aveai chef

Constantin Popa

Pentru măscăriciul ăsta a ieșit pleava societăți, dar despre revolta de la casa albă de zilele trecute nu se mai spune nimic, mi se părea mai interesantă decit despre marioneta de Navalini.

Bogdan Vasile Ungureanu

Trăiască Domnul Vladimir Putin și marea Rusia

 

 

 

owner

View Comments

  • Nu pot decât să felicit atitudinea conaționalilor mei față de operațiunea americană - Navalnîi - concepută ȘI pentru a induce publicul în eroare! Mă bucur în mod sincer, că miliardele de dolari ale lui Soros, cheltuite prin intermediul ONG-urilor sale din România în scopul îndoctrinării națiunii, spre elogierea strictă a „aliaților” americani și/sau europeni și a agendei lor progresiste, nu și-au atins total ținta. Dovadă că lumea începe să demonstreze mai multă luciditate și să reflecteze, că după 31 de ani de „democrație și de stat de drept”, de declarații belicoase, de constituție morală și intelectuală îndoielnică la adresa vecinului de la Răsărit, România este pe punctul să-și piardă identitatea și suveranitatea, este secătuită de resursele ei naturale și umane, iar agresorul/făptuitorul NU este Rusia lui Putin. Pentru că este un lucru evident: criza în care se zbate Occidentul este o criză a valorilor, economică, financiară, politică fără precedent. Toate reperele se prăbușesc, hegemonia americană se zdruncină. Iar când puterea își știe slăbiciunile, caută un dușman pe care să-l arate cu degetul. Cineva asupra căruia să arunce responsabilitățile și vina, cineva care să inspire teamă. Recurge la orice numai să nu recunoască adevărul: resursele sunt pe sfârșite și sistemul se îndreaptă în ritm accelerat spre colaps. Așa că, Rusia este dușmanul. A fost și în trecut, iar acum obsesia revine, într-o versiune actualizată. Rusia și omul ei forte, Vladimir Putin, sunt noul dușman numărul 1. După ce s-au scuturat de praf lozincile din timpul Războiului Rece, iată că Rusia este din nou Imperiul Răului, iar Putin un monstru care ar trebui sfâșiat de mulțime, un tiran psihopat responsabil de crime abominabile, sau un uneltitor cinic al planurilor imperialiste. Războiul din Ucraina, inflamarea spiritelor în Belarus, sancțiunile economice impuse Rusiei, până și negarea rolului rușilor în înfrângerea nazismului, totul conduce în această direcție: „putinofobia” propagată de numeroase canale mediatice nu este DECÂT o oglindă uriașă în care Occidentul își reflectă carențele și angoasele.

Recent Posts

Putin: Plan de acțiuni în cazul în care Occidentul aprobă atacuri asupra Rusiei

Rusia demonstrează Occidentului care se gândește cum să ajute mai departe Ucraina, că este pregătită…

5 ore ago

Minus unu, minus doi….

Deci, prin decret special al președintelui Ucrainei, a fost demis din funcția sa de comandant…

6 ore ago

Volodin: Acțiunile Parlamentului European duc la un război nuclear global

Apelul adresat de Parlamentul European țărilor UE de a permite Kievului să atace teritoriul Federației…

8 ore ago

Putin: Trebuie acoperit întreg necesarul de drone al armatei

Rusia trebuie să acopere la capacitate maximă necesarul de aparate de zbor fără pilot al…

8 ore ago

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

o zi ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

o zi ago

This website uses cookies.