Hot News
Concurs de fotografie ”Suflet rusesc în România”
24/11
De ce au fost desființate instituțiile de dezvoltare din Rusia
24/11

Compania ”Promobot” va livra în China roboți în valoare de 500.000 de dolari

Foto: promo-bot.ru

Compania rusă ”Promobot”, cel mai mare producător de roboți de deservire din Europa, a semnat, luni, un memorandum de colaborare și cooperare cu Beijing Huanuo Exiang (REX) Trading Co TDL (Compania de Comerț a Rusiei în China, RTK).

”În conformitate cu termenii memorandumului, RTK va căuta și va selecta pentru ”Promobot”  importatori și distribuitori de perspectivă în China în diferite domenii, precum medicină, divertisment și altele, și va fi plătită la finalul realizării tranzacțiilor pe baza principiului ”plată pentru succes”, a decalrat președintele Consiliului de Administrație al RTK, Artiom Șarov.

Mărimea și condițiile de plată a sumelor cuvenite vor fi stabilite în cadrul unui grup de lucru comun, din care vor face parte câte doi reprezentanți ai companiilor.

Pentru 2021, ”Promobot”, pe direcția China, și-a propus contracte cu organizații locale în valoare totală de 500.000 de dolari.

”Promobot” intenționează să livreze în China trei dintre produsele sale – robotul Promobot V.4, terminalele ”Promobot Kontrol” și robotul antropomorf Robo-C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939178