Hot News
Rușii în România. Медиаплатформа „Смотрим”: безграничный мир контента
09/11
Platforma media ”Smotrim”: filme, seriale, programe muzicale, talk-show-uri ale televiziunii ruse
09/11

Vaccinul ”Sputnik V”. Campanie de promovare pe rețelele sociale

Foto. RIA Novosti

Fondul pentru Investiții Directe al Rusiei (RFPI) și Centrul de Studii Științifice în Domeniul Epidemiologiei și Microbiologiei ”N. Gamaleia” au anunțat demararea, pe rețelele sociale, a unei campanii internaționale sub hashtagul #SputnikV. Scopul acestui demers este de a oferi utilizatorilor informații complete, actualizate și adevărate despre vaccinul rusesc, informează ”Rossiiskaia Gazeta”.

Se intenționează atragerea în această acțiune a tuturor rețelelor de socializare de mare popularitate, pentru a relata despre cum decurg testele clinice, despre cum se produce vaccinul și despre imunizarea populației în diferite țări.

Oamenii de știință de la Centrul ”N. Gamaleia” vor povesti cum a fost dezvoltat vaccinul. Persoanele vaccinate vor împărtăși, la rândul lor, experiența personală prin care au trecut, impresii, etc.

Canalele #SputnikV de pe rețelele de socializare vor include ultimele informații referitoare la vaccin, vor transmite evenimente importante și interviuri cu experți de marcă.

Se precizează că toate informațiile referitoare la vaccinul ”Sputnik V” vor putea fi accesate pe Twitter, Facebook, Instagram și YouTube.

Twitter:

Facebook:

https://www.facebook.com/sputnikvaccine

Instagram:

https;//www.instagram.com/sputnik_vaccine/

Youtube:

https://www.youtube.com/cannel/UCLvQuKL3NnT9Jyi_digQ

 

 

 

 

2 Comments

  1. Lucian spune:

    Buna ziua! De unde putem cumpara Vaccinul Sputnik V ?

    • Owner spune:

      Vaccinările se efectuează prin sistemul de sănătate, vaccinul ”Sputnik V” nefiind în comerț liber ceea ce este și imposibil, întrucât recipintele cu vaccinul trebuie păstrate în containerele speciale cu temperaturi foarte joase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931375