Hot News
Azerbaidjanul a anunțat o contraofensivă în Karabah
27/09
Ucraina: simbolistica nazistă redivivus (VIDEO)
28/09

În Rusia a început al doilea val al pandemiei de coronavirus

Foto: TASS

Al doilea val al pandemiei de coronavirus a început deja în Rusia, dar va fi mai slab decât primul, a estimat cunoscutul virusolog rus Serghei Netesov, citat de agenția Rosbalt.

Potrivit omului de știință din Novosibirsk, faptul că este așa o demonstrează creșterea constantă a numărului de infectați din ultimele trei săptămâni.

În același timp, el s-a declarat convins că ”noii pacienți cu Covid-19 vor fi tratați cu mai mult succes, pentru că medicii au acumulat, deja, experiență cu astfel de bolnavi”. În plus, rușii înșiși au devenit mai atenți cu starea lor de sănătate.

”După părerea mea, împotriva celui de-al doilea val există, astăzi, un singur medicament real – respectarea măsurilor de securitate… Acum, se impune cu și mai multă stringență necesitatea de a purta mască, de a ne spăla pe mâini, de a respecta distanța fizică și de a proteja generația în vârstă”, a adăugat profesorul.

În ultimele 24 de ore, numărul cazurilor noi de Covid, în Rusia, a ajuns la 7712 de persoane. În total, au fost înregistrate 1,2 milioane de îmbolnăviri. 943.000 de pacienți s-au recuperat, iar 20.324 au decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2958055