Radcenko a precizat că umorul vizează nu atât pericolul generat de epidemia în sine, referindu-se mai degrabă la regulile de carantină, la practicile de igienă, la munca și învățământul la distanță.
”De fapt, apar texte ca reacție nu la epidemie însăși, ci la metodele de protecție pe care le aplicăm. Sub ochii noștri, se formează o normă și, din moment ce aceasta este una nouă, nu suntem toți de acord cu ea și încă nu este clar cum vom trăi în aceste condiții noi. Astfel, umorul devine o metodă de experimentare a lor”, a explicat Radcenko.
Specialistul a arătat, de asemenea, că, de regulă, în timpul unor mari evenimente, se pune în mișcare producția masivă de bancuri. Aceasta pentru că, în astfel de cazuri, când are loc ceva neobișnuit, oamenii simt nevoia să se unească.
”Asta înseamnă că toți suntem la curent cu aceleași și aceleași fapte, cu toții avem o singură agendă, ceea ce este important. Avem valori comune, norme comune, deci râdem împreună de aceleași lucruri”, a adăugat expertul.
Europa riscă să se confrunte cu o nouă criză a gazelor pe fondul scăderii rapide…
Președintele Centrului pentru Comunicații Strategice, Dmitri Abzalov, consideră că liderul american, Joe Biden, „agravează serios…
81% dintre ruși au declarat că au încredere în președintele Vladimir Putin, 82% îi evaluează…
Președintele Serbiei a atras atenția liderilor occidentali să nu subestimeze declarațiile liderului rus. Aleksandar Vučić…
Vladimir Putin a avut la Kremlin o consfătuire cu conducerea Ministerului Apărării, cu reprezentanți ai…
La 21 noiembrie președintele Vladimir Putin s-a adresat cetățenilor țării cu un mesaj televizat. Publicăm…
This website uses cookies.