Hot News
Putin a decis: Guvernul poate institui starea excepțională
02/04
SUA au lansat un apel Rusiei și Arabiei Saudite
02/04

Când începe testarea vaccinului împotriva coronavirusului

Foto: RIA Novosti

Programul de testare a unui vaccin împotriva noului coronavirus va începe la 29 iunie, a anunțat vicepremierul rus, Tatiana Golikova, informează ”Rossiiskaia Gazeta”. Potrivit spuselor sale, la program participă 60 de voluntari.

Pe de altă parte, vicepremierul rus a informat că oamenii de știință au pus la punct un sistem de testare pentru identificarea anticorpilor față de noul coronavirus în serul sangvin (partea lichidă a sângelui care nu conține fibrinogen, adică factor coagulant și nici celule sangvine, n.r.). Sistemul va fi înregistrat în jurul datelor de 10-15 aprilie.

Golikova a mai spus, de asemenea, că, în prezent, se află în faza de testare opt preparate care pot intra în schema de tratament a afecțiunii provocate de noul virus. Mai multe informații, pe această temă, vor apărea la 10 aprilie.

”Rossiiskaia Gazeta” amintește că Agenția federală biomedicală (FMBA) a prezentat, la 28 martie, o schemă de vindecare a bolii, pe baza preparatului anti-malarie Meflochina, dezvoltat pe baza metodei franțuzești și chinezești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937257