Hot News
Ucrainenii vor să zboare cu avionul în Rusia. Apel către Zelenski
28/07
28 iulie, Sankt-Petersburg: Parada maritimă principală, dedicată Zilei Flotei Ruse (înregistrare VIDEO)
28/07

Majoritatea germanilor vor apropierea de Rusia

Foto: samddn.ru

Conform rezultatelor unui sondaj de opinie, realizat de cotidianul Der Tagesspiegel, 72% dintre locuitorii regiunilor din estul Germaniei se pronunță în favoarea unor relații mai strânse cu Rusia, poziție exprimată de 54% dintre repondenții din partea occidentală a țării.
În plus, publicația, citată de agenția TASS, arată că locuitorii Germaniei sunt nemulțumiți de sancțiunile instituite, de către Occident, împotriva Rusiei.

”Rusia este marele nostru vecin; sunt atât de aproape de noi, încât nu ne putem permite o confruntare”, se arată în articolul din Der Tagesspiegel.

În martie 2014, pe fondul situației din Ucraina, Uniunea Europeană și o serie de alte țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, Elveția, Noua Zeelandă, au început să introducă sancțiuni împotriva Rusiei. La 6 august 2014, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretul privind ”Aplicarea unor măsuri economice speciale, cu scopul asigurării securității Federației Rusiei”. A doua zi, pe baza acestui document, Guvernul Rusiei a introdus interdicții la importurile din SUA, Uniunea Europeană, Norvegia, Australia și Canada, pentru o serie de produse alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931373