Hot News
Domeniile de afaceri preferate de ruși
18/04
Rusia a răspuns la sancțiunile ucrainene
18/04

Consilierul lui Trump pentru Rusia a sosit la Moscova, într-o vizită neanunțată

Foto: AP/ Kommersant

O delegație a Statelor Unite, condusă de Fiona Hill, consilier al Casei Albe pentru Rusia și Eurasia, membru al Consiliului de Securitate Națională, a sosit la Moscova, transmite ziarul „Kommersant”, citând surse informate.

Se precizează faptul că, în timpul călătoriei care nu a fost anunțată anterior nici de autoritățile ruse, nici de cele americane, ea a avut întâlniri cu reprezentanți ai Consiliului de Securitate al Federației Ruse și ai Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei.

După cum menționează publicația, Hill a vizitat deja Rusia în calitate de consilier al lui Trump, dar nici vizitele anterioare nu au fost, de asemenea, anunțate. Asupra acestui lucru a insistat partea americană.

După cum relatează agenția de știri REGNUM, Fiona Hill a fost prezentă la Moscova și în vara anului 2018. Atunci venise ca parte a unei delegații conduse de asistentul președintelui Statelor Unite pentru probleme de securitate naționale, John Bolton.

Înainte de a veni în administrația președintelui, Fiona Hill a fost cercetător științific la Institutul Brookings din Washington.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937241