Hot News
Când vor apărea la Moscova taxiurile fără pilot
26/01
Asteroidul Apophis va lovi Terra?
27/01

Mii de oaspeți ai Cupei Mondiale-2018 rămași ilegal în Rusia

Foto: Izvestia

În prezent,  mai mult de 5.000 de persoane care au venit la Cupa Mondială din 2018, folosind așa numitul pașaport al fanului, mai rămân în mod ilegal în Rusia, relatează TASS cu referire la șeful adjunct al departamentului de migrație al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse, Andrei Kaiușkin.

„În timpul Cupei Mondiale-2018, 650.000 de cetățeni străini au intrat în Federația Rusă, folosind un carnet special al spectatorului. Cei mai mulți dintre ei au respectat legea și au părăsit țara în timp util. La data de 31 decembrie a anului trecut, peste 12.000 de cetățeni străini au figurat ca persoane care au rămas aici și încă nu au plecat „, a spus el.

În prezent, această cifră a scăzut la 5.500 datorită cooperării Ministerului de Interne cu Serviciul Federal de Securitate (FSB). Se preconizează că acești oameni vor fi identificați și expulzați din țară până la 30 martie.

La 14 ianuarie, s-a făcut cunoscut faptul că aproximativ 80 de fani ai fotbalului din Elveția care au intrat pe teritoriul Rusiei cu pașaportul Fan ID, se presupune că nu au părăsit țara după expirarea documentului.

În 2018, Rusia a găzduit pentru prima dată Cupa Mondială. Potrivit ”Rosturism”, CM a atras în țară 3,4 milioane de străini. Inițial, guvernul a așteptat ca aproximativ 1 milion de vizitatori străini să sosească în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2958068