Hot News
Parlamentarii ruși despre un posibil război
05/11
Business Insider a numit armată rusă cea mai puternică din Europa
05/11

Pușkov a spus despre „cele mai mari” greșeli ale lui Merkel

Senatorul și publicistul Aleksei Pușkov/ Foto Rossiiskaia Gazeta

Senatorul rus Alexei Pușkov a calificat decizia cancelarului german Angela Merkel de a „extinde fără sfârșit sancțiunile” împotriva Rusiei ca o altă greșeală majoră a politicii sale, împreună cu decizia de a accepta peste un milion de migranți în Germania, scrie „Izvestia”.
Politicianul a comentat datele privind pierderile uriașe ale economiei germane din cauza restricțiilor anti-rusești și a menționat că, în afară de bucuria președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko, sancțiunile nu aduc nimic.

„În fiecare lună, Germania pierde 727 de milioane de dolari din cauza sancțiunilor anti-rusești, primind doar bucuria lui Poroșenko în schimb. Sunt sigur: această bucurie nu merită 9 miliarde de dolari pe an. Decizia lui Merkel de a extinde fără încetare sancțiunile, precum și de a accepta mai mult de un milion de migranți, vor fi cele două mari greșeli ale guvernării sale „, a scris Pușkov pe Twitter.

La 29 octombrie, Angela Merkel și-a anunțat decizia de a părăsi funcția de șef al partidului CDU și de a nu-și prezenta candidatura pentru funcția de cancelar în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931376