Hot News
ISIS încearcă să-și facă un punct de sprijin în Asia Centrală
25/09
Medvedev: Rusia depinde de importul de radioelectronice
26/09

Din cauza sancțiunilor, în Rusia sunt tot mai puține companii străine

Foto: RIA Novosti

Numărul companiilor străine din Rusia scade treptat din cauza sancțiunilor internaționale, a declarat președintele fondator al Asociației Managerilor, Dmitri Zelenin, citat de RIA Novosti.

”Pe fondul sancțiunilor, numărul companiilor străine scade, firește, dar, în principiu, nu foarte mult, adică se reduce, dar într-un ritm mult mai corect decât cel al sancțiunilor”, a spus el la o conferință de presă, fără a preciza cu cât a scăzut numărul companiilor străine din Rusia.

Declarația a fost făcută cu prilejul prezentării noii ediții a Topului 1000 al managerilor ruși, studiu care se publică anual de 19 ani și care reprezintă un instrument de evaluare a reputației profesionale a celor mai mari manageri ruși din eșalonul superior. Ratingul face bilanțul activității din anul care a trecut de la apariția ediției anterioare, scoțându-i în evidență pe cei mai buni conducători și lideri din domeniile lor de activitate.

În cadrul ratingului sunt evaluate calitățile personalităților analizate, nu performanțele companiilor. Publicul căruia i se adresează studiul sunt șefii de companii și de subunități funcționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939351