Hot News
Lavrov a punctat obiectivele în Siria
21/09
Cum au comentat deputaţii ruşi ultima iniţiativă a Londrei
22/09

În regiunea Kaluga sunt prea mulţi investitori şi prea puţin pământ

Guvernatorul regiunii Kaluga, Anatoli Artamonov, a anunţat că, din cauza interesului deosebit de ridicat al investitorilor care vor să intre pe piaţa agroindustrială locală, a apărut o mare problemă: nu mai este suficient pământ pentru marii producători agricoli, scrie RIA Novosti.

Vineri, la Camera de Comerţ şi Industrie din Moscova a fost prezentat potenţialul economic şi de investiţii al regiunii Kaluga.

În acest cadru, Artamonov a afirmat că agricultura din zona pe care o păstoreşte nu se poate dezvolta în ritm accelerat, pentru că regiunea se învecinează cu o mare piaţa de desfacere a producţiei agricole – Moscova şi regiunea Moscovei.

„Ne ocupăm intens de atragerea de investiţii în complexul agroindustrial. Numărul investitorilor care vor să vină la noi şi care vor să facă afaceri la noi creşte de la an la an. Iar astăzi a apărut o problemă: trebuie să găsim o suprafaţă suficientă de teren agricol pentru aceşti investitori. În special pentru cei care se ocupă de producţia de lapte şi de carne de porc de înaltă calitate”, a adăugat guvernatorul.

Foto: RIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940125