Hot News
În regiunea Kaluga sunt prea mulţi investitori şi prea puţin pământ
22/09
WADA a decis în favoarea Rusiei
22/09

Cum au comentat deputaţii ruşi ultima iniţiativă a Londrei

Aproape 300 milioane lire sterline din bugetul Marii Britanii au fost alocate luptei împotriva Rusiei pe întinsele spaţii ale internetului. În acest scop a fot înfiinţată o unitate cibernetică specială, ofensivă. Comisia de politică externă din Duma de Stat a explicat de ce au nevoie britanicii de aşa ceva, scrie Rossiiskaia Gazeta.

„Marea Britanie îşi inventează duşmani, după care începe cu ei o confruntare artificială”, a declarat Serghei Jelezniak. Iar crearea acestei unităţi cibernetice speciale este, în opinia lui, rezultatul „istoriei legată de eventuale acţiuni ale unor inimici închipuiţi”.

„Politicienii britanici au inventat o metodă originală de a obţine bani de la contributori”, a adăugat el, arătând că Londra trebuie să justifice, într-un fel sau altul, cheltuirea a aproape 300 milioane de lire sterline din bugetul ţării pentru lupta împotriva Rusiei în imensitatea internetului.

„Dar guvernului premierului Theresa May îi va fi destul de greu în contextul ieşirii ţării din Uniunea Europeană şi a pierderilor financiare care vor urma”, a continuat parlamentarul rus, apreciind că premierul britanic face, în ultimul timp, tot mai multe greşeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940146