Hot News
Gazoductul Turkish Stream ar putea ajunge până în Ungaria
19/09
Va apărea în Rusia o lege a prohibiţiei?
19/09

Putin a vorbit despre avionul doborât

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin a comentat incidentul cu avionul Il-20 în Siria, declarând că pare un fel de lanţ de tragice circumstanţe întâmplătoare.

„Fără îndoială, trebuie să abordăm lucrurile cu seriozitate, iar poziţia noastră faţă de această tragedie a fost expusă de Ministerul Apărării al Rusiei, după ce a fost convenită cu mine”, a spus şeful statului, citat de presa de la Moscova. În acelaşi timp, el a îndemnat să nu fie comparată această tragedie din Siria cu avionul rusesc doborât de militarii turci, pentru că acolo a fost altă situaţie. „Atunci, bombardierul turcesc a doborât cu bună ştiinţă avionul nostru. Aici e mai degrabă un lanţ de tragice circumstanţe întâmplătoare, pentru că avionul israelian nu l-a doborât pe al nostru”, a declarat Putin.

El a adăugat că, după acest incident, Rusia va asigura un plus de securitate militarilor ruşi din Siria, „ceea ce vor simţi toţi”. „Când mor oameni, mai ales în circumstanţe tragice, întotdeauna este o nenorocire, o nenorocire pentru toţi, pentru ţară, pentru apropiaţii celor decedaţi. Şi vreau, desigur, că transmit condoleanţele mele rudelor celor care au murit”, a subliniat preşedintele rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940097