Hot News
Mass-media occidentale, îngrozite de „Uraganele” rusești (VIDEO)
17/09
Avion rus, doborât din vina Israelului
18/09

În Rusia, celibatarii sunt de două ori mai numeroși decât femeile necăsătorite

Raportul procentual dintre bărbații celibatari și femeile necăsătorite este de 16 la 7, relatează Agenția TASS citând datele furnizate de Centrul Rus de Cercetare a Opiniei Publice (VȚIOM).

Totodată, nu este clar de ce bărbații căsătoriți din țară sunt mai numeroși decât femeile căsătorite (54% și 47%).
Sociologii Centrului au aflat, de asemenea, că 10% dintre cuplurile rusești trăiesc împreună fără să-și legalizeze relațiile. Într-o căsătorie oficială, se află jumătate dintre rezidenții țării.

Cel mai adesea, rușii își găsesc partenerul sufletesc prin prieteni și cunoștințe (30%). Fiecare al cincilea respondent și-a găsit partenerul de viață la serviciu. Urmează, în ceea ce privește popularitatea locurilor de cunoaștere: instituțiile de învățământ (13%), parcurile (11%) și concertele (6%).

Aproximativ 5% dintre respondenți și-au găsit perechea prin Internet. Bărbații sunt mai încrezători decât femeile în eficacitatea rețelei globale de întâlniri, spun cercetătorii.

Anterior, s-a făcut cunoscut că rușii nu mai percep familia ca o „celulă a societății”. Conform sociologilor, locuitorii țării o asociază în primul rând cu iubirea, copiii și casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939333