Hot News
Lavrov: Occidentul realizează împotriva Rusiei acţiuni militare directe
15/09
Gorbaciov: „Butonul nuclear” nu poate fi folosit nici măcar simbolic
16/09

Cine va lua locul Allei Pugaciova?

Cine va prelua titlul de ”primadonă” de la Alla Pugaciova, cea mai populară cântăreață rusă de muzica ușoară în ultimii 45 de ani? Succesoarea celebrei artiste a fost declarată la Soci, în timpul anunțării câștigătorilor concursului ”Valul nou”. Este vorba despre Daria Antoniuk, care anterior a câștigat în proiectul ”Vocea” pe Primul canal al TV.

„Ea va fi ori Pugaciova, ori nimeni, iar a treia cale nu va mai fi”, a spus Igor Krutoi, compozitorul și coordonatorul festivalului ”Valul nou”, după cum relatează Komsomolskaia Pravda.
Potrivit lui, tânăra cântăreață are „energetica puternică, gustul muzical minunat”. În zilele în care concursul a avut loc la Soci, mulți spectatori s-au îndrăgostit de Daria. Ei au fost copleșiți de datele ei vocale puternice și de talentul actoricesc.
Ar putea ajunge bine în partea de sus a Olimpului muzical, a mai adăugat maestrul, singueul lucru care îi lipsește sunt cântecele bune.

Daria s-a născut în regiunea Krasnoiarsk (Siberia Centrală), are 22 de ani. A absolvit o școală vocală. Din 2013 este studentă la Școala de Teatru de Artă (MHAT) din Moscova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931375