Hot News
Marea Neagră aşteaptă „Ciclonul”
12/09
Alibaba va promova filmele ruse de animaţie pe piaţa mondială
12/09

Nikita Mihalkov a ajuns pe masa de operaţie

Actorul, regizorul, scenaristul Nikita Mihalkov, laureat al premiului Oscar, a ajuns la spital şi a fost operat. Bunul lui prieten, Aleksandr Adabaşian, a declarat că marele artist „a suferit un neplăcut accident de natură sportivă”, scrie presa rusă.

 

„Nu s-a întâmplat nimic dramatic. E puţin bolnav, a făcut o operaţie. Nimic tragic nu se întrevede, da19r a fost o accidentare neplăcută de natură sportivă”, a spus Adabaşian. Biroul de presă al regizorului a confirmat informaţia, subliniind că intervenţia chirurgicală a fost planificată.

„Este adevărat, Nikita Sergheevici a suferit cu ceva timp în urmă o operaţie programată în legătură cu o accidentare sportivă mai veche”, au insistat reprezentanţii artistului. Potrivit acestora, Mihalkov este în convalescenţă, dar „se ocupă de Academia lui de cinematografie şi artă teatrală, iar atelierul de actorie a finalizat săptămâna trecută primirea ascultătorilor”, au menţionat ei.

Fiica artistului, Nadejda, a spus, la rândul ei, că sănătatea talălui nu este de nimic ameninţată. „Nu e bolnav, totul e în ordine. Nu e nimic alarmant”, a spus Nadejda.

Potrivit presei, Mihalkov a fost, recent, la Celiabinsk, unde a fost văzut la un turneu de box. Martorii susţin că regizorul se deplasa în cârje. La cei 72 de ani ai săi, Mihalkov continuă să lucreze activ, ceea ce, uneori, conduce la accidente. În martie, spre exemplu, a apărut informaţia potrivit căreia Nikita Sergheevici a fost spitalizat după ce a căzut şi s-a lovit la cap. Chemaţi în ajutor, medicii nu au constatat însă traume serioase.

Relaţia dintre Nadejda şi renumitul său tată lasă de dorit. Ruptura în familie s-a produs încă în 2011, când Nadejda s-a măritat cu regizorul Rezo Ghighienişvili. Atunci, Mihalkov şi-a exprimat deschis dezarcordul pentru alegerea făcută de fiica lui. După aceea, relaţiile dintre cei doi s-au înrăutăţit substanţial. În 2017, Nadejda s-a despărţit de soţul ei, dar încă nu a reuşit să refacă dialogul cu tatăl ei.

Foto: RIA Novosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939171