Hot News
Va exista o alianţă ruso-germană împotriva SUA?
18/08
Exclusiv! Eldar Hasanov: Țările riverane se vor convinge de avantajele Convenției Caspice
18/08

Cadoul lui Putin adus la nunta ministrului austriac de externe

Președintele rus Vladimir Putin vine la nunta ministrului austriac de externe, Karin Kneissl, însoțit de Corul cazacilor de pe Kuban, care va interpreta cântece pentru noii căsătoriți – drept un cadou din partea liderului rus. Despre aceasta a scris publicația austriacă Kurier.

Potrivit acestuia, impreuna cu Putin la nunta vor veni 17 cazaci de pe Kuban. Se remarcat faptul că președintele rus se va afla la eveniment o perioadă scurtă de timp. De asemenea, printre invitați vor fi cancelarul austriac Sebastian Kurtz și viceancelarul Heinz-Christian Strahe.

Nunta ministrului austriac de externe cu omul de afaceri Wolfgang Meilinger are loc sâmbătă, 18 august. Putin a fost invitat la eveniment în timpul vizitei sale în țară, pe 5 iunie.

Sosirea lui Putin la nunta șefului MAE al Austriei a atras critici dure din partea unor politicieni ai republicii, care au atras atenția asupra implicațiilor politice ale participării liderului rus la festivitate.

Ulterior, ministerul de externe al republicii a respins aceste acuzații, menționând că vizita lui Putin are un caracter privat și nu înseamnă schimbarea politicii externe a Austriei.

Foto: TASS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940144