Categories: Rusia de azi

Moscova, în topul celor zece orașe din lume cu cel mai bun sistem de transport

În evaluarea dezvoltării sistemelor de transport a celor mai mari orașe din lume, capitala Rusiei a ocupat locul șase. La nivelul dezvoltării transportului public, Moscova s-a văzut pe locul patru, iar privat – în afara primelor zece.

Moscova a intrat în primele zece megapolisuri ale lumii cu cele mai dezvoltate sisteme de transport urban. Acest lucru este evidențiat de rezultatele studiului efectuat de McKinsey & Company. Ea a prezentat raportul său, „Sistemele de transport în 24 de orașe ale lumii: componente ale succesului”, care prezintă o analiză a sistemelor de transport în 24 mari orașe din lume.

Experții au evaluat sistemele de transport urban în cinci domenii: accesibilitatea infrastructurii, accesibilitatea financiară, eficiența, confortul și securitatea. În același timp, au fost evaluate sistemele transportului public și individual.

În clasamentul integrat, Singapore s-a clasat pe primul loc în dezvoltarea transportului, iar pe podium au mai urcat Marele Paris și Hong Kong. Următoarele sunt Londra, Madrid și pe locul șase – Moscova. Închid top 10 Chicago, Seoul, New York și Milano (cu provincia cu același nume).

În același timp, Moscova s-a clasat pe locul patru în clasamentul transportului public, iar în ratingul sistemelor individuale de transport, capitala Rusiei nu a intrat în primele zece. Aici, lideri au fost Madrid, Toronto și Singapore.

În ce privește accesibilitatea infrastructurii de transport, Moscova nu este, de asemenea, inclusă în topul zece (lideri – MareleParis, Londra și New York), iar după criteriul accesibilității financiare s-a clasat pe locul al cincilea, in spatele orașelor Singapore, Los Angeles, Sydney și Chicago.

În evaluarea eficienței sistemelor de transport, Moscova se află pe locul al doilea, iar după criteriul eficienței transportului public, capitala Rusiei a ocolit liderul – Singapore. Mai confortabile decât la Moscova, autorii studiului au găsit sistemele de transport din Toronto, Milano, Chicago, Hong Kong și New York. Liderii în domeniul siguranței transportului au devenit Paris, Hong Kong și Singapore.

RBK

owner

Recent Posts

Răspunsul nostru nu este pentru Chamberlain*

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria ZAHAROVA și consilierul principal al departamentului de informație și…

10 ore ago

Putin: Plan de acțiuni în cazul în care Occidentul aprobă atacuri asupra Rusiei

Rusia demonstrează Occidentului care se gândește cum să ajute mai departe Ucraina, că este pregătită…

18 ore ago

Minus unu, minus doi….

Deci, prin decret special al președintelui Ucrainei, a fost demis din funcția sa de comandant…

19 ore ago

Volodin: Acțiunile Parlamentului European duc la un război nuclear global

Apelul adresat de Parlamentul European țărilor UE de a permite Kievului să atace teritoriul Federației…

21 de ore ago

Putin: Trebuie acoperit întreg necesarul de drone al armatei

Rusia trebuie să acopere la capacitate maximă necesarul de aparate de zbor fără pilot al…

21 de ore ago

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

2 zile ago

This website uses cookies.