Categories: Comentarii

Cum să înveți să bei și să nu te îmbeți multă vreme. Metode dovedite de spioni rezistenți

Sărbătoarea tradițională, în Rusia sau într-o altă țară, este de obicei însoțită de consumarea alcoolului. E adevărat, într-o vacanță, într-o zi liberă sau după o zi agitată, e greu să reziști și nu să bei un pahar-două de bere rece, un vin bun sau două păhărele de băuturi mai puternice.

Dar cât de mult sau câtă vreme să beți fără să vă îmbătați? Pentru a evita starea neplăcută, însă pentru a păstra dreptul de a vă delecta cu băuturile preferate vă vor ajuta câteva secrete dovedite, conform legendei, inventate și testate de mai multe ori de ofițerii de servicii speciale.

De exemplu, dacă se așteaptă să beți alcool diseara, cu două ore înainte beți 100 de grame de vodcă sau orice altă tărie. Prin aceasfel de metodă, organismul dumneavoastră „face probă” de alcool și va începe să producă substanțe speciale care să ajute la absorbția rapidă a alcoolului.

O altă opțiune eficientă – cărbune activ (sau un alt absorbant pe care îl aveți acasă), mesim sau festal administrate cu o jumătate de oră înainte de începerea ospățului. Absorbantul va absorbi alcoolul și uleiurile însoțitoare, iar preparatele vor ajuta stomacul să facă față sarcinii, după care alcoolul este mai bine absorbit. Adăugați la acestea vitamina C dizolvată în apă, dar nu exagerați cu fructele care o conțin, deoarece o suprapundere a vitaminei poate provoca iritarea mucoasei gastrice.

Am terminat cu pregătirile, acum despre ospățul propriu-zis. Nu încercați să gustați din toate câte puțin și nu amestecați diferite băuturi. Dacă ați început cu vodcă, beți doar asta. Nu uitați de regula binecunoscută: este inadmisibil să scădeți din gradele băuturii, adică nu beți băuturi slabe după cele tari. Doriți să vă țineți mai mult și să nu vă îmbătați – mișcați-vă mai mult, nu stați pe scaun sau pe canapea moale, ci dansați.

Nu ajută? Mergeți să vă aerisiți, dar să vă ventilați și nu să trageți o țigară în aer liber, așa vă doar îmbătați mai repede.

Nu vă bazați pe metode culinare „dovedite”, care, chipurile, blochează efectul alcoolului asupra organismului. De exemplu, una dintre acestea spune că înainte de o sărbătoare trebuie să beți un ou crud. Dacă vă place această gustare, vă rog, dar nu încercați să vă păstrați capul treaz cu ajutorul  ei. Un ou crud va da o sarcină suplimentară stomacului, astfel încât starea vi se poate înrăutăți.

Un alt mit spune că, în timpul sărbătorii, trebuie să măncați mai multe alimente grase sau chiar să măncați unt. Există zvonuri că grăsimea învăluie pereții stomacului și nu permite ca alcoolul să fie absorbit în ele. Medicii spun că pentru o astfel de „lubrifiere” trebuie să beți cel puțin un pahar de ulei, ceea ce este dificil de făcut.

Mitul al treilea privește produsele lactate. Într-adevăr, băuturile pe bază de lapte fermentat ajută la o mahmureală, dar nu rezolvă problema în perioada precedentă. Dimpotrivă, consumul de produse lactate dă o sarcină suplimentară pancreasului care și așa suferă de efectele alcoolului.

De asemenea, destrămăm și mitul preperatelor special dezvoltate, testate încă în KGB. Se presupune că administrarea lor, împreună cu alcoolul, permite organismului să producă o enzimă care împiedică intoxicația rapidă. „Nu există astfel de pastile. Cel puțin, nu le-am aplicat în practica mea „, a declarat generalul-maior pensionar Iuri Kobaladze, un veteran de informații externe.

Același spion a povestit despre propriile sale secrete. De exemplu, colegii lui Kobaladze din Marea Britanie pregătesc așa-numitul „stridii”, un amestec de ulei de floarea-soarelui, două linguri de suc de roșii, o linguriță de coniac și gălbenuș de ou. În băutură se pun multă sare și piper. Spionii germani cunosc o altă rețetă – pește marinat, presărat dens cu ceapă și acoperit cu iaurt. Finlandezii, conform amintirilor veteranului, simțind că încep să se îmbete, merg la o baie cu aburi de temperatură medie (aproximativ 80 de grade).

Din China a venit o altă rețetă – vodca este urmată cu ceai verde, proaspăt pregătit, ai cărui antioxidanți ajută să facă față alcoolului. Ei bine, în Mexic, consumarea băuturilor alcoolice este însoțită de mâncarea mai puțin obișnuită – supa groasă și condimentată, preparată din picioare de vițel, ardei chili, cu adaos de făină de porumb și o varietate de condimente.

După materialele portalului ren.tv

 

owner

Recent Posts

Răspunsul nostru nu este pentru Chamberlain*

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria ZAHAROVA și consilierul principal al departamentului de informație și…

9 ore ago

Putin: Plan de acțiuni în cazul în care Occidentul aprobă atacuri asupra Rusiei

Rusia demonstrează Occidentului care se gândește cum să ajute mai departe Ucraina, că este pregătită…

17 ore ago

Minus unu, minus doi….

Deci, prin decret special al președintelui Ucrainei, a fost demis din funcția sa de comandant…

18 ore ago

Volodin: Acțiunile Parlamentului European duc la un război nuclear global

Apelul adresat de Parlamentul European țărilor UE de a permite Kievului să atace teritoriul Federației…

20 de ore ago

Putin: Trebuie acoperit întreg necesarul de drone al armatei

Rusia trebuie să acopere la capacitate maximă necesarul de aparate de zbor fără pilot al…

20 de ore ago

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

2 zile ago

This website uses cookies.