Categories: CM Rusia 2018Sport

Fotbaliștii echipei naționale ruse, mai scumpi după Cupa Mondială

Un număr de jucători ai echipei naționale de fotbal a Rusiei au crescut în preț ca urmare a rezultatelor Cupei Mondiale din 2018. Estimarea a fost făcută de experții portalului Transfermarkt.

Portarul echipei ruse, Igor Akinfeev, în vârstă de 32 de ani, a crescut cu trei milioane de euro. Valoarea sa estimată pentru 15 iulie este de 12 milioane de euro. Colegii săi de la ȚSKA Moscova au crescut, de asemenea, ca preț: fundașul Mario Fernandes este estimat la 20 de milioane € (înainte de Cupa Mondială valora aproximativ doar 16), mijlocașul Aleksandr Golovin s-a scumpit cu 7 milioane euro și acum ”costă” 25 de milioane de euro. Aceasta îl face cel mai scump jucător de fotbal al echipei ruse.

Denis Cerîșev, mijlocașul echipei spaniole ”Villarreal”, și-a dublat prețul: acum valoarea sa estimată este de 8 milioane de euro. Mijlocașul echipei moscovite „Spartak”, Roman Zobnin, a devenit mai scump cu două milioane de euro. În urma rezultatelor Cupei Mondiale din 2018, Transfermarkt estimează mijlocașul la 10 milioane de euro. Artem Dziuba este, de asemenea, estimat la 10 milioane de euro. În timpul turneului, el a crescut cu trei milioane de euro.

Echipa națională a Rusiei s-a oprit la un pas de semifinalele campionatului mondial de acasă. După ce a învins Spania în optimile de finală, echipa condusă de Stanislav Cercesov a pierdut cu croații după lovituri de pedeapsă, cu un scor de 3: 4.

 Lenta.ru

owner

Recent Posts

Kusturica, despre filmul privind persecuția Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice

Filmul documentar „Oamenii lui Hristos. Vremurile noastre” despre persecuția Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice (UOC) trebuie…

18 ore ago

La Vladivostok au început exercițiile navale ale Rusiei și Chinei

La Vladivostok au început exercițiile navale organizate de Rusia și China sub denumirea ”Beibu/Interacțiune-2024”. Manevrele…

18 ore ago

Cosmonauții Roscosmos, record de ședere la bordul ISS

Cosmonauții corporației de stat Roscosmos, Oleg Kononenko și Nikolai Ciub, au stabilit un record de…

22 de ore ago

Alaudinov: Câte tancuri a avut armata Ucrainei când a atacat Regiunea Kursk

Alaudinov spune că Ucraina a folosit resurse importante pentru a ataca Regiunea Kursk, care însă…

23 de ore ago

Implicare în conflictul ucrainean. Moldova, avertizată de MAE rus

Moscova îndeamnă conducerea Republicii Moldova să renunțe la pașii ce pot transforma această țară într-un…

o zi ago

Răspunsul nostru nu este pentru Chamberlain*

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria ZAHAROVA și consilierul principal al departamentului de informație și…

2 zile ago

This website uses cookies.