Hot News
Cu cât sunt închiriate apartamente pentru finala CM-2018
10/07
Biofizicienii au creat „nanocapsule” pentru medicamente deosebit de periculoase
11/07

Duma de Stat susţine proiectul de lege privind lichidarea roamingului în Rusia

Camera inferioară a parlamentului rus a adoptat în primă lectură proiectul de lege privind lichidarea roamingului naţional şi dintre operatorii de reţele de telefonie mobilă.

Conform notei de argumentare, iniţiativa legislativă are drept scop anularea tarifelor diferenţiate la plata serviciilor de comunicaţii în funcţie de locul unde se află abonaţii într-o regiune sau alta a Rusiei.

„Această normă nu este nimic altceva decât un arhaism care împiedică, în momentul de faţă, dezvoltarea accesului la servicii de telefonie mobilă pe teritoriul Rusiei şi care nu este, de fapt, decât o sursă suplimentară de venit pentru respectivii operatori de reţea”, cred autorii proiectului de lege.

Uitați-vă la Uniunea Europeană, acolo roamingul a fost anulat de un an. Și nicio companie de telefonie mobilă nu a dat faliment. Dimpotrivă, în lupta concurențială, au început să le ofere clienților noi opțiuni”, a declarat pentru Komsomolskaia Pravda Karen Gazarian, analist-șef al Asociației ruse de comunicații electronice. „Esențial este ca operatorii noștri să nu transfere costurile cître abonați, oferindu-le servicii mai costisitoare”.

Foto: iPhones.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940878