Hot News
Jirinovski speră că relaţiile Rusiei cu Turcia vor fi de genul celor cu Belarus
10/07
Ce face noul semafor inteligent creat de Rosteh
10/07

Pregătiri pentru summitul ruso-american

Purtătorul de cuvânt al președindelui rus, Dmitrii Peskov/ Foto: RIA Novosti

Experţii ruşi şi americani fac schimb de documente, se consultă în cadrul etapei de pregătire a întâlnirii preşedinţilor Vladimir Putin şi Donald Trump, dar este prematur să se vorbească despre o apropiere de poziţii, a declarar purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov.

Adresându-se presei, Peskov a spus că, în momentul de faţă, totul se face la nivel de experţi. „Documentele supuse schimbului expun punctele de vedere ale părţilor pe diferite chestiuni care încă mai ridică unele semne de întrebare sau pe marginea cărora persistă divergenţe, dar şi pe subiecte unde pot fi găsite căi de mijloc”, a continuat Peskov.

El a subliniat că „deocamdată, este prematur să vorbim despre o apropiere de poziţii”. Peskov nu a detaliat subiectul, refuzând să vină cu amănunte. „Haideţi să aşteptâm întrevederea şi mai vorbim”, a lansat Peskov.

Potrivit cotidianului Kommersant, Moscova a transmis Washingtonului proiectul unei declaţii comune a celor doi preşedinţi, care îşi vor strânge mâna pe 16 iulie, la Helsinki.

Foto: RIA Novosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940808