Hot News
Krasnaia Zvezda : Se încearcă transformarea Mării Negre într-un „lac al NATO”
08/07
Dialogul parlamentar între Rusia şi SUA s-a reluat
09/07

Societatea rusă are nevoie de alte filme

Împuternicitul preşedintelui rus pentru drepturile copilului, Anna Kuzneţova, consideră că societatea are nevoie de filme de familie, care să-i inspire pozitiv pe oameni, să le ofere lecţii de viaţă, să le readucă aminte de grija faţă de celălalt.

„Timpul ne obligă să rezolvăm cu viteze ameţitoare tot felul de probleme şi tare ne dorim uneori să stăm alături de rude, de oamenii dragi din viaţa noastră şi să vizionăm împreună un film care să ne mângâie sufletul, punându-ne, în acelaşi timp pe gânduri, care să ne amintească de grija faţă de celălalt. O dorinţă personală, interioară care se regăseşte la mulţi dintre noi. A venit timpul pentru aşa ceva”, a spus Kuzneţova la o conferinţă de presă înaintea deschiderii, la Iaroslav, a festivalului internaţional de film „În cercul familiei”.

Potrivit spuselor sale, „crearea unui conţinut aşa numit pozitiv, binevoitor, reprezintă o importantă sarcină de stat”, pe care, parţial, o rezolvă festivalul „În cercul familiei”. „Tot mai frecvent apar discuţii despre preocupările copiilor noştri, care sunt atraşi de ce nu trebuie, parcă, de nişte grupuri distructive pe internet, de obiective şi valori distructive. Important nu este însă să limitezi sau să blochezi accesul la aceste informaţii distructive. Esenţial este să vorbeşti, să discuţi, să argumentezi, să convingi, să oferi exemple”, a adăugat Kuzneţova.

Foto: RIA Novosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940170