Hot News
Matvienko speră că americanii îşi vor schimba părerea despre Rusia
02/07
Izolarea Rusiei? Vast program!
03/07

India a luat decizia finală cu privire la S-400

India a aprobat acordul privind furnizarea de sisteme anti-rachete S-400 ”Triumf” în valoare de 6 miliarde de dolari în versiunea finală,  notează ziarul Times of India, citat de RIA Novosti.

Consiliul de Aprovizionare a Apărării al guvernului indian a rezolvat „micile diferențe” care au apărut în cursul negocierilor cu Federația Rusă.

În prezent, contractul de furnizare a sistemelor de rachete va fi transmis Ministerului de Finanțe spre aprobare și comitetului de securitate al guvernului pentru obținerea unei permisiuni finale, informează ziarul, citând o sursă de rang înalt.

Recent, ministrul indian al Apărării, Nirmala Sitharaman a declarat că negocierile bilaterale privind furnizarea de sisteme anti-rachetă „Triumf” S-400 se află în stadiul final.

India nu a rezolvat încă problemele cu Statele Unite. Părțile ar trebui să discute sancțiunile împotriva Rusiei și achiziționarea de S-400 de către India. După cum s-a precizat anterior, Washingtonul a declarat că achiziționarea armelor rusești de către India ar putea duce la impunerea de sancțiuni împotriva acestei țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939199