Hot News
Dmitri Peskov: NATO este rodul epocii confruntării
03/07
Ce au discutat deputaţii ruşi cu parlamentarii americani
03/07

Fotbaliştii japonezi au lăsat o scrisoare în vestiar

Selecţionata Japoniei a găsit o formulă inedită de a muţumi organizatorilor Cupei Mondiale de fotbal pentru ospitalitatea oferită.

După ce au pierdut meciul cu Belgia din optimile campionatului din Rusia, „samuraii albaştri” au făcut curăţenie pe banca de rezerve şi în vestiarul stadionului din Rostov pe Don, lăsând un bilet pe care scria mare, în limba rusă: „Mulţumim”.

Deşi supăraţi că echipa lor a fost eliminată din turneu, suporterii veniţi din Ţara Soarelui Răsare au rămas, după meci, în tribune şi au strâns mizeria adunată. De altfel, după fiecare confruntare a selecţionatei nipone, suporterii au făcut curat în urma lor, strângând gunoiul în pungi aduse de acasă.

Uneori, exemplul lor a fost urmat şi de grupuri de susţinători ai adversarilor. „Pot să afirm că la noi în vestiare este mai curat decât în vertiarele cluburilor britanice din Premier League. Am fost învăţaţi să strângem după noi. Am venit să jucăm fotbal, să luptăm pe teren, dar şi să reprezentăm Japonia. Şi o facem cu mândrie şi onoare. Suporterii au demonstrat deja”, au explicat jucătorii niponi.

Foto: Xinhua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931377