Hot News
Băncile sunt obligate să anunţe în legătură cu atacurile cibernetice
02/07
India a luat decizia finală cu privire la S-400
03/07

Matvienko speră că americanii îşi vor schimba părerea despre Rusia

Preşedintele Consiliului Federaţiei, camera superioară a parlamantului rus, Valentina Matvienko, şi-a exprimat speranţa că vizita senatorilor americani în Rusia va schimba părerea acestora despre ţară.

Invitată la emisiunea de televiziune „Veştile de sâmbătă”, moderată de Serghei Brilev, Matvienko s-a declarat încrezătoare în deplasarea politicienilor de peste Ocean.

„Mulţi afirmă că economia Rusiei este făcută zdrenţe. Se mai spune că preţurile la petrol cresc şi că treburile ruşilor merg mai bine. Şi tot oamenii mai vorbesc că ruşii cheltuie toţi banii pentru Siria şi înarmare, iar că oamenii mor de foame acolo. Nu ştiu ce să zic. Plec să mă clarific”, a citat ziaristul rus una dintre declaraţiile senatorului John Kennedy.

„Este rezultatul politicii rusofobe promovată în privinţa Rusiei. Dar senatorii ar trebui să fie oameni bine informaţi, educaţi şi este păcat că se folosesc de asemenea ştampile false şi primitive în privinţa ţării noastre. Sper ca vizita lor în Rusia să le schimbe părerea”, a spus Matvienko.

Delegaţia americană va vizita Moscova şi Sankt-Petersburg până pe 5 iulie şi se va întâlni cu oficiali ruşi, precizează RIA Novosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939313