Hot News
Kaliningrad şi-a luat rămas bun de la Cupa Mondială
30/06
Pe leagănul fericirii oamenilor
01/07

Solidaritatea suedezo-britanică s-a ruinat: miniștrii vin la Cupa Mondială 2018

În ciuda stărilor de spirit ale politicienilor, echipa suedeză a ajuns în play-off. Acest lucru i-a determinat pe politicienii scandinavi să-și reevalueze poziția. Astfel, o delegația a guvernului suedez va vizita Rusia, anulând boicotul Cupei Mondiale-2018 anunțat anterior, relatează Aftonbladet, citându-l pe ministrul suedez de Externe, Margot Wallström.

Reamintim că guvernul suedez și-a manifestat solidaritatea cu Marea Britanie în legătură cu „cazul Skripal”, însă și-a schimbat decizia după ce echipa națională a Suediei a reușit să iasă în play-off-ul campionatului.

„În situația creată, considerăm că este important să avem posibilitatea de a fi alături de echipa noastră și am luat o decizie, discutând această chestiune – de exemplu, cu Danemarca”, a spus Wahlström.

Ea a adăugat că toți membrii guvernului suedez sunt gata să viziteze Mondialul. Reamintim că următorul joc, cu participarea echipei naționale a Suediei, va avea loc marți, 7 iulie. Echipa va juca în optimile de finală împotriva Elveției.

IA REGNUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931377