Hot News
Suleiman Kerimov a scăpat de toate acuzaţiile
29/06
Fizicienii ruşi au reușit să prognozeze dezvoltarea faliilor terestre
29/06

Putin: Potențialul armatei ruse va spori de câteva ori 

Armamentul care va intra curând în dotarea armatei ruse va crește de câteva ori potenţialul ei, a declarat preşedintele Vladimir Putin înaintea întrevederii, prevăzută pentru luna iulie, cu colegul său american, Donald Trump.

„În cel mai scurt timp, trupele vor primi sisteme de rachete intercontinentale Avangard, iar peste un an, Samrat. Şi este numai o parte din armamentul modern care va spori de câteva ori potenţialul armatei ruse”, a spus Putin la ceremonia de absolvire a studenţilor militari, scrie Interfax.

Şeful statului a arătat că o serie întreagă de sisteme autohtone de armament „vor devansa cu ani, poate cu decenii, tehnologiile analoage din străinătate”. Astfel, în districtiul militar de sud se află în faza experimentală cel mai nou sistem aviatic Kinjal. Preşedintele a adăugat că, graţie eforturilor uriaşe depuse de mediul de ştiinţă, de constructori şi de întreprinderile industriale s-a reuşit un progres determinant în domeniul înarmării. În opinia lui Vladimir Putin, muncitorii, inginerii şi cercetătorii au realizat adevărate fapte eroice şi, aşa cum nu o dată au făcut în istorie, „au împlinit ceea ce alţii nu ar fi crezut că este posibil”.

Adresându-se absolvenților, liderul rus le-a amintit că, foarte curând, vor trece la îndeplinirea obligaţiilor lor, pentru a deveni profesionişti în arta militară. „Misiunea voastră este să deveniţi adevăraţi profesionişti, iar pentru asta trebuie să însuşiţi până la cel mai mic detaliu tacticile de management şi tehnica avansată, să învăţaţi să conduceţi cu inteligenţă efectivul din subordine şi să fiţi întotdeauna cei mai buni”.

Foto: Kremlin.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939351