Hot News
Nivelul de organizare al CM în Rusia este fantastic, spune selecționerul Angliei
27/06
Koniuhov a cerut binecuvântarea preşedintelui Putin
28/06

Kremlinul confirmă întâlnirea dintre Putin și Trump

La întâlnirea dintre președintele rus Vladimir Putin și John Bolton, consilierul american pentru securitate națională, a fost convenită întâlnirea liderului de la Kremlin cu președintele american Donald Trump, a declarat Iuri Ușakov, asistentul președintelui rus, citat de Interfax.

Reuniunea va avea loc într-o țară terță, ora și locul sunt alese convenabil pentru ambele părți, a spus el. În timpul întâlnirii lui Putin cu Bolton „au fost discutate relațiile ruso-americane, inclusiv în contextul pregătirii pentru summit-ul Putin-Trump”, a spus asistentul liderului rus. „Principalele subiecte discutate au fost stabilitatea strategică în lume, controlul armelor nucleare și, în general, dosarele de dezarmare, problemele regionale cu accent pe Siria, precum și  criza ucraineană internă, Coreea de Nord și situația provocată de decizia Statelor Unite de a se retrage din Planul atotcuprinzător de acțiune comun privind programul nuclear iranian”. Aceste aspecte prioritare vor fi abordate la summit, a adăugat Ușakov.

Potrivit asistentului prezidențial, Putin și Trump se vor întâlni în mijlocul zilei stabilite, iar în câteva ore tete-a-tete vor discuta problemele menționate.mai sus.

În urma summitului ar putea fi adoptată o declarație comună. Ora și locul întâlnirii vor fi anunțate joi, 28 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939988