Hot News
Preţurile la alimente au crescut foarte repede în Rusia
27/06
Nivelul de organizare al CM în Rusia este fantastic, spune selecționerul Angliei
27/06

Cele mai bogate soţii ale bugetarilor ruşi

Versiunea în limba rusă a publicaţiei Forbes a alcătuit topul celor mai bogate soţii ale membrilor guvernului şi angajaţilor administraţiei prezidenţiale, scrie RBK. Publicația notează că, în marea lor majoritate, aceste doamne nu sunt persoane publice.

  1. Elena Nekrasova, soţia lui Aleksandr Nekrasov, vicepreşedintele comisiei din Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului rus) pentru energie, a încasat anul trecut 2,3 miliarde ruble. Soţul ei este membru al Partidului Comunist.
  2. Alla Sablina este căsătorită cu Dmitri Sablin (Partidul Rusia Unită), care face parte din Comitetul Dumei de Stat pentru dezvoltarea societăţii civile, şi, în 2017, a avut un venit de 698 milioane ruble.
  3. Olga Gaevskaia a realizat anul trecut 308 milioane de ruble. Este partenera de viaţă a lui Valeri Gaevski, senator al regiunii Stavropol, membru al Partidului Rusia Unită.
  4. Fostă patinatoare artistică, Tatiana Nafka a avut anul trecut un venit de 200 milioane ruble. Soţul ei nu este nimeni altul decât Dmitri Peskov, vicepreşedinte al Administraţiei prezidenţiale şi secretarul de presă al lui Vladimir Putin.
  5. Maria Gartung a devenit anul trecut mai bogată cu 102 milioane de ruble. Este căsătorită cu Valeri Gartung, deputat, membru al comitetului pentru etică, prim adjunctul comitetului pentru industrie, al comisiei pentru dezvoltarea organizaţiilor din cadrul complexului militaro-industrial al Rusiei. Este reprezentant al Partidului Rusia justă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940142