Hot News
Creşterea vârstei de pensionare poate naște proteste
26/06
Cazul dopajului din fotbalul rusesc a fost închis
26/06

Putin, deloc îngrijorat de oscilațiile de rating

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin priveşte cu pragmatism oscilaţiile cotei sale de popularitate şi nu este îngrijorat de evoluţiile acesteia, pentru că interesele oamenilor sunt, pentru şeful statului, mai presus de orice, relatează presa de la Moscova.

La o conferinţă de presă, Peskov a fost întrebat dacă la Kremlin există preocupări legate de scăderea ratingului, pe care analiştii o pun pe seama reformei pensiilor. „Haideţi să nu dramatizăm lucrurile. Nimeni nu pune la îndoiala importanţa si dimensiunea socială a reformei guvernamentale a pensiilor. De aceea, rezonanţa ei influenţează, într-un fel sau altul, volatilitatea indicilor de rating. Dar Putin are o abordare destul de pragmatica”, a spus Peskov.

Potrivit spuselor sale, preconizata reformă a pensiilor va fi explicată pe îndelete tuturor, iar în faza actuală preşedintele nu participă la dezbaterile experţilor, organizate pentru a definitiva proiectul de lege.

„În astfel de situaţii, preşedintele nu se uită niciodată la ratingul său, pentru că interesele oamenilor sunt, pentru el, mai presus de orice”, a subliniat purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus.

Foto: ria.ru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939844