Hot News
Au apărut documente secrete despre Al doilea Război Mondial
24/06
Roman Abramovici îşi reduce participaţia la Pervîi kanal
24/06

În Piața Roșie a fost deschis Parcul de Fotbal al CM

În Piața Roșie din Moscova a avut loc ceremonia de deschidere a Parcului de Fotbal al Cupei Mondiale 2018. Până la sfârșitului campionatului aici vor avea loc master class, sesiuni de autografe ale vedetelor de fotbal, meciuri de fotbal și tombole cu premii, spun organizatorii.

„Nu a fost nici o îndoială că milioane de fani vor ajunge în Rusia, să se bucure de  această sărbătoare a fotbalului. Atenția întregii lumi este axată pe Rusia, totul se desfășoară la un nivel înalt“ – a declarat Fatma Samura, secretarul general al Federației Internaționale de Fotbal.

Parcul din Piața Roșie este deschis pentru toți vizitatorii, gratis. În piața principală a țării, moscoviții și oaspeții capitalei vor putea încerca să înscrie un gol în poarta apărată de un portar robot, să-și verifice precizia șuturilor pe simulatoarele de fotbal „Bombardier” sau „Pasa rapidă”. Pentru a distra oaspeții, în parc se află mascota oficială a Cupei Mondiale – lupul ”Zabivaka” (Golgeterul). Pe oaspeții parcului îi așteaptă o surpriză: toate cele 11 orașele ruse care găzduiesc CM vor fi reprezentate de sculpturi de gheață în pavilionul special „Zima” (Iarna) unde temperatură coboară până la – 10 grade C. În ziua inaugurării, în piață a fost expusă Cupa Mondială pentru care se luptă 32 cele mai bune echipe ale planetei.

   Interfax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2931377