Hot News
Rusia are mai mulţi milionari în dolari
20/06
O posibilă întâlnire Putin – Trump
20/06

„Sorry, Rusia, n-am avut dreptate”

Foto: RIA Novosti

Publicația germană Spiegel online a recunoscut că a greșit în ceea ce privește prognoza, conform căreia echipa națională a Rusiei nu va juca în play-off-ul  Cupei Mondiale de acasă. Acest lucru este menționat în comentariul publicat după meci, în care rușii au învins egiptenii cu scorul de 3: 1, informează TASS.

„Sorry, Rusia, n-am avut dreptate”, – sub acest titlu, marți seara, a apărut articolul respectiv. Autorii au reamintit că, după ce echipa rusă a zdrobit națională saudită (5-0), ei au susținut că rușii vor fi scoși din turneu încă în etapa grupelor. „Trebuie să reparăm acest lucru, am subestimat gazdele Cupei Mondiale”, au remarcat reporterii ediției care comentează campionatul.

„După al doilea meci, totul pare diferit, Rusia aproape a ajuns în optimile de finală și ne-a schimbat părerea”, se spune în articol.

Autorii concluzionează că Rusia, „în privința jocului, este mult mai puternică, decât multe alte echipe”.

După victoria asupra Egiptului, selecționată rusă a devenit „cea mai bună echipă-gazdă din istoria campionatului mondial”.

„Două jocuri, două victorii, cu golaverajul 8:1 – înainte, un asemenea lucru a fost realizat doar de Italia  în 1934. Ambele țări împart primul loc în acest sens”, a subliniat publicația germană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937263