Cele mai bune băuturi care curăță de reziduuri și toxine

Pentru a curăța corpul de reziduuri și toxine, nu apelați neapărat la medicamente. Va fi suficient să folosiți plante și fructe de pădure.

Nu este un secret că trăim într-o epocă de ecologie proastă – ceea ce respirăm, ceea ce mâncăm și bem, cosmeticele folosite de noi și alte beneficii ale civilizației nu sunt întotdeauna utile. Nitrații și nitriții, coloranții și conservanții, oxizii și sărurile metalelor grele intră adesea în organism împreună cu substanțe necesare nouă. Toate substanțele nocive se acumulează în organele interne, în mușchii și în spațiul intercelular al corpului și ne otrăvesc viața. Desigur, până la un anumit punct corpul se descurcă cu toxinele care intră, dar, cu vârsta, din cauza bolilor cronice și a stresului, devine pentru organism din ce în ce mai dificil de utilizat resursele naturale pentru auto-purificare. Omul începe să se simtă rău, apare oboseală rapidă, iritabilitatea, poate fi pierdută sau, dimpotrivă, agravată pofta de mâncare, apar dureri de cap frecvente și sete, piele palidă, cercurile intunecate de sub ochi, părul își pierde strălucire – toate acestea pot semnala poluarea generală a corpului cu reziduuri și toxine. În plus, câmpurile electromagnetice, zgomotul, vibrațiile și radiațiile afectează negativ celulele corpului. Și atunci reziduurile se acumulează și împiedică viața și activitatea normală, provocând o stresare aorganelor și sistemelor, perturbă procesele biochimice, provoacă o intoxicare generală a corpului. Ceea ce poate duce la o scădere a imunității, oboseală rapidă, îmbătrânire prematură, gastrite, colite, boli ulceroase, boli cardiovasculare, reacții alergice și chiar dezvoltarea tumorilor maligne.

Există însă soluții. Și chiar la îndemâna tuturor. Vă prezentăm cele mai bune băuturi care curăță de reziduuri și toxine:

Ceai de oregano și roiniță (melissa) pentru curățarea intestinului

Se amestecă frunzele uscate și tulpinile de oregano și roiniță (10g: 15g). Adaugați coajă uscată de lamâie, amestecati totul, turnați apă fierbinte și fierbeți timp de 5 minute. Puteți să beți imediat după aceasta.

Ceai de pătlagină și tarhon pentru purificarea tractului gastro-intestinal

Luați frunze uscate de pătlagină și tarhon (15-20 g: 15 g). Adăugați la acestea o cantitate mică de ceai negru, se toarnă apă fierbinte, se fierbe pe foc timp de 7 minute. Apoi, băutura se decantează o jumătate de oră.

Ceai de scoruș pentru curățarea rinichilor

Într-un vas se pune o lingura de poame uscate de scoruș, se toarnă peste ele un pahar cu apă fierbinte și se lasă timp de 5 minute. Beți câte o jumătate de pahar de trei ori pe zi.

Ceai de coacăză pentru curățarea rinichilor

Luați aceleași proporții de fructe de măceș și de coacăză uscate, turnați apă fierbinte peste ele și lăsați-le așa o oră. Beți câte o jumătate de pahar de 4 ori pe zi.

Ceai realizat din șase componente pentru purificarea de toxine

Luați сâte 10 g de menta și mărar, câte 20 de g de frunze de urzică, păpădie, pătrunjel proaspăt și senna (siminichie). Se amestecă totul, se toarnă apă clocotită. Lăsați 15 minute. Atunci când băutura este folosită, puteți adăuga mentă, miere sau lămâie.

Hidromel
Se prepară simplu: pentru un pahar de apă caldă (până la 40 grade) se ia o linguriță de miere și două linguri de suc de lămâie. Luați de trei ori pe zi înainte de mese. Conținutul de vitamina C din băutură ajută la eliminarea toxinelor și la creșterea imunității.

Budinca subțire (kisel) de ovăz

Îmbunătățește procesele metabolice, întărește imunitatea. 200 g de ovăz se toarnă într-un borcan de trei litri, se toarnă 0,5 din pahar de kefir, o lingură de smântână, 1,5 litri de apă. Închideți bine borcanul cu tifon și puneți-l într-un loc călduros pentru acrire. Apoi se strecoare, se toarnă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu, amestecând periodic. Aduceți la fierbere, îndepărtați. Beți cu o jumătate de oră înainte de mese câte o jumătate de pahar.

Băutură de miere și scorțișoară

Are proprietăți de curățare și accelerează metabolismul de câteva ori, atenuează senzația de foame. Se toarnă peste scorțișoară (0,5 din linguriță) 200 ml de apă clocotită. Când s-a răcit, adăugați o linguriță de miere și puneți pentru 2 ore în frigider. Luați-o seara, înainte de a vă culca, și dimineața pe un stomac gol.

owner

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

5 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

6 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

7 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

8 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

9 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

o zi ago

This website uses cookies.