Hot News
Salah, singura piedică. Rusia se îndreaptă spre spanioli sau spre Ronaldo
17/06
Cele mai bune băuturi care curăță de reziduuri și toxine
18/06

Declarație scandaloasă a lui Vasili Utkin

Comentând jocul echipei islandeze în meciul cu Argentina (1: 1) la Cupa Mondială din 2018, cunoscutul jurnalist sportiv rus Vasili Utkin a fost surprins de faptul că jocul nordicilor poate stârni admirația cuiva.

„Spuneți-mi, cum poți admira niște gropi din drum? Poți să admiri modul în care cineva, aflându-se în vizită, a spart o scumpă ceașcă de cristal? E adevărat, aceasta presupune o anumită îndemânare și îndrăzneală, dar cum poate fi admirat acest lucru?”- a spus el pe canalul propriu de pe Youtube.

Utkin și-a împărtășit, de asemenea, opinia că acești oameni au venit ca să pună bețe în roate tuturor celor care joacă fotbal. Nu există niciun motiv pentru a-i lăuda pe acești jucători pe care Utkin îi vede ”mișcându-se ca un banc de heringi în jurul Islandei”.

„Acum să admirați cum acești oameni, în douăzeci și două de picioare, uneori în douăzeci și două de mâini și unsprezece capete, distrug un joc, al doilea joc, al treilea joc… Bravo lor, dar nu știu să facă ceva mai mult”, a conchis jurnalistul.

Rambler.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937257