Hot News
Spiritul confucianist în luptă cu ”cele trei forțe ale răului”
12/06
CM-2018 va aduce FIFA câştiguri record
13/06

Putin a povestit de ce în Rusia totul va fi bine

Prin efortul oamenilor talentaţi şi conştiincioşi a fost creat un fundament solid pentru viitorul Rusiei, a declarat preşedintele Vladimir Putin.

“Astăzi este sărbătoare – Ziua Rusiei. Şi, fără îndoială, fiecare dintre noi ne gândim la viitorul ţării noastre, la viitorul patriei, la viitorul Rusiei. Iar el, acest viitor, fundamentul acestui viitor se crează, fireşte, astăzi. Este creat de oameni talentaţi, minunaţi, conştiincioşi”, a spus Putin la ceremonia de decernare a unor distincţii de stat.

Potrivit afirmaţiilor sale, când o ţară dispune de asemenea arhitecţi precum cei veniţi la înmânarea premiilor, “acest viitor este asigurat”. “Totul va fi bine”, a promis şeful statului.

Vorbind la recepţia oferită în cinstea Zilei Rusiei, Putin a arătat că ţara este bogată în oameni talentaţi, deştepţi şi curajoşi, care “pot realiza reuşite excelente, pot obţine, s-ar putea zice, chiar imposibilul”.

“Iubirea constructivă pentru Rusia, responsabilitatea pentru patrie, disponibilitatea fiecăruia de ase implica în soluţionarea problemelor naţionale şi zilnice, la fel de importante, reprezintă garanţia suveranităţii depline a statului nostru, un sprijin ferm pentru o apărare eficientă a intereselor naţionale”, a afirmat Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938653