Hot News
Relațiile româno-ruse: un trend pozitiv
11/06
De ce nu va fi afectată Rusia de noua criză mondială
11/06

Ruşii sunt nemulţumiţi de locurile lor de muncă

Rezultatul unui sondaj de opinie realizat de Centrul de analize NAFI, 53% dintre persoanele intervievate s-au declarat nemulţumite de locul lor de muncă. La polul opus se situează 17% dintre respondenţi, care nu au probleme de această natură.

Pe de altă parte, 21% dintre persoanele participante la chestionar sunt de părere că au un loc de muncă normal, despre care nu pot spune nimic rău, dar pe care nu l-ar recomanda celor mai buni prieteni sau rudelor apropiate.

Cele mai frecvente comentarii negative legate de angajator vizează salariile mici (27%) şi întârzierile în plata drepturilor băneşti ale angajaţilor (14%).

În acelaşi timp, valoarea salariului a fost criticată de 11% dintre respondenţi, în timp ce 5% dintre aceştia sunt bucuroşi că întreprinderea la care lucrează este stabilă şi sigură. 3% au recunoscut că, la angajare au fost atraşi de pachetul social oferit, alte 3% indicând orarul convenabil de muncă şi relaţiile bune cu colegii.

În sfârşit, 76% dintre ruşi nu intenţionează să îşi schimbe în viitorul apropiat locul de muncă şi numai 14% se gândesc la o aşa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939589