Categories: Cultură

Filmul lui Konchalovsky despre Michelangelo, gata în această vară

Andrei Konchalovsky speră că noul său film,”Păcatul. Vedenii „, dedicat vieții faimosului sculptor italian Michelangelo Buonarroti, va fi gata în această vară.  Filmul este planificat să fie trimis la Festivalul din Veneția.

Vă reamintim că informațiile despre realizarea acestui film au apărut în toamna anului trecut. Konchalovsky însuși deja caracterizaeză „Păcatul. Vedenii ” drept cel mai dificil proiect pentru cariera sa, și, de asemenea, a descris pelicula ca fiind  „a doua parte din Andrei Rublev” realizat de fratele său, Andrei Tarkovski în 1966. În același timp, regizorul a menționat că nu face un film comercial, ci turnează impresii personale despre viața artistului.

Trebuie remarcat faptul că proiectul lui Konchalovsky s-a dovedit a fi de anvergură. Pentru filmările care au loc în Italia, era necesar să se umple cu pământ Piazza della Signoria din Florența, pentru a demonstra cum arăta aceasta în secolul al XVI-lea. În plus, Andrei Konchalovsky a mers mai departe: el a refăcut, în timpul filmărilor, Capela Sixtină.

Producerea peliculei „Păcatul. Vedenii” este realizat de Fundația Andrei Konchalovsky pentru susținerea cinematografiei și artelor teatrale, împreună cu una dintre companiile de film italiene. Este interesant faptul că în proiect sunt implicați atât actori profesioniști, cât și amatori. Pentru rolul principal, Konchalovsky a selectat, de asemenea, actorul puțin cunoscut, Alberto Testone, dar care seamănă leit cu Michelangelo.

„Monster. Vision” a fost realizat în italiană și, potrivit presei, va fi lansat în Italia în luna septembrie a anului viitor. Data lansării peliculei în Rusia este încă necunoscută, dar, acum câteva luni, ministrul rus al culturii, Vladimir Medinsky, a declarat că Rusia intenționează să trimită filmul la Festivalul de Film de la Veneția, a relatat RIA Novosti.

V[ reamintim că filmul precedent al regizorului Andrei Konchalovsky – dramă de cameră „Paradise” – a adunat numeroase premii, inclusiv „Leul de argint” al Festivalului de la Veneția, pentru cel mai bun regizor. Filmul povestește despre soarta a trei personaje: Olga, emigranta aristocrată rusă și participanta la Rezistența franceză (Julia Vysotskaya), colaboraționistul francez Jules (Philippe Duquesne) și ofițerul superior SS Helmut (Christian Klaus).

owner

Recent Posts

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

9 ore ago

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă,…

11 ore ago

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a…

12 ore ago

Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina

Febra militaristă de la Washington a atins un nivel nemaivăzut, au avertizat într-un articol comun…

12 ore ago

Demență! Zaharova, despre declarația lui Stoltenberg privind atacuri asupra Rusiei cu arme occidentale

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept ”demență și curaj”…

14 ore ago

Onet, despre cearta dintre Zelenski și ministrul polonez de Externe la întâlnirea de la Kiev

La o întâlnire de la capitala Ucrainei, Zelenski i-a cerut lui Sikorsky să nu umfle…

o zi ago

This website uses cookies.