Hot News
Putin a ajuns în China
08/06
El nu a obosit
11/06

Un guvernator rus ştie unde trebuie căutat succesorul lui Putin

Guvernatorul regiunii Orlovsk, Andrei Klîcikov, crede că succesorul preşedintelui Rusiei trebuie căutat printre reprezentanţii noii generaţii de manageri din provincii, scrie RIA Novosti.

Joi, în cadrul dialogului său cu poporul, preşedintele Vladimir Putin a declarat, răspunzând unei întrebări privind succesorul său, că „este nevoie de o nouă generaţie de manageri, de oameni responsabili, capabili să-şi asume responsabilitatea pentru Rusia”. El a arătat că succesorul său va fi ales de popor.

Comentând rezultatele „Liniei directe”, Klîcikov a subliniat că pregătirea cadrelor de conducere la nivel naţional se desfăşoară deja de câţiva ani, el însuşi trecând prin programul prezidenţial de formare a viitoarelor elite. Dar, spune guvernatorul, experienţa acumulată trebuie dusă mai departe, selectând specialişti de perspectivă din sectoarele reale ale economiei din toate colţurile ţării.

„Tinerele talente trebuie căutate la nivel regional”, spune Klîcikov, care, pe plan local, a iniţiat un concurs în acest scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939379