Hot News
Banca Rusiei: Tinerii, un pericol pentru sistemul de pensii
07/06
Va funcționa planul Kievului de distrugere a Rusiei prin sancțiuni?
08/06

Florile care vă fac să dormiți liniștiți!

Sunt flori de interior care nu reprezinta simple elemente decorativ, ele posedand si o serie de efecte suplimentare.

LAVANDA

Parfumul ei este, poate, cel mai cunoscut stimulator de somn, folosit de sute de ani. Mai mult, eficienta plantei a fost dovedita prin experimente de laborator. Nu exista categorie de oameni care, in prezenta lavandei, sa nu doarmna. Iar cand infloreste, nimic nu va impiedica sa strangeti florile, sa le uscati, folosindu-le in acelasi scop.

GARDENIA

Emana o aroma destul de specifica si care are un efect cu adevarat linistitor. Unii compara chiar noptile petrecute in preajma gardeniilor cu noptile cand, de teama unei insomnii, se recurge la pastile. Deci, daca aveti probleme cu somnul, gardeniile cu siguranta va vor ajuta. Atentie insa – efectul este att de puternic, incat nu puteti opune rezistenta. Altfel spus, nu duceti floarea si la birou.

SANSEVIERIA

Este una dintre plantele care au fost verificate de NASA in privinta capacitatii de a curata aerul, ceea ce face ca somnul sa fie foarte linistit. Ca intr-o cabana la munte.

ORHIDEE, BROMELIA

Cele doua plante fac parte din categoria florilor care improspateaza aerul. Cu alte cuvinte, daca nu aveti timp sa aerisiti camera in care dormiti sau daca este prea cald afara, cele doua plante va vor ajuta sa aveti un somn odihnitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939195