Hot News
Aleksandr Minkin: Dacă nu ar fi Putin!…
07/06
Ce trebuie aruncat din casă pentru a atrage noroc și bunăstare financiară
07/06

Vladimir Putin, în direct cu cetățenii

7 iunie, la prânz, în Gostiny Dvor din Moscova a început o linie directă cu președintele rus Vladimir Putin. Șeful statului, în cursul comunicării cu rușii, va răspunde la întrebările care le interesează. Locuitorii țării au trimis aproape două milioane de apeluri președintelui.

Anul acesta, forma comunicării președintelui cu rușii s-a schimbat: în prezent, în studioul de program nu sunt prezenți oaspeți care să pună întrebări. În schimb, organizatorii au instalat ecrane interactive. Astfel de ecrane pot primi simultan până la 45 de semnale. Pe ele se primesc SMS, MMS și apeluri video. Un astfel de format extinde geografia întrebărilor și oferă mai mult timp pentru contacte directe cu regiuni. Și difuzarea însăși a devenit mai tehnologică. Oricine din orice punct al Rusiei, în timpul programului, are posibilitatea să se conecteze la conversație în timp real. De asemenea, președintele, în timpul liniei directe, păstrează legătura cu șefii de regiuni și cu membrii guvernului care și ei răspund la unele dintre întebări.

De exemplu, răspunzând la întrebarea privind starea economiei ruse, președintele a spus că garantează creșterea economiei ruse în viitorul apropiat. Șeful statului a menționat că Rusia a intrat în traiectoria creșterii economice durabile, a atins un minim istoric al inflației. Putin a adăugat, de asemenea, că Rusia a dat naștere unei creșteri constante a veniturilor reale ale cetățenilor. El a menționat, de asemenea, schimbările structurale ale economiei în legătură cu creșterea exporturilor de mașini și echipamente și a produselor agricole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939334