Hot News
Vladimir Putin, în direct cu cetățenii
07/06
Putin: Al patrulea război mondial se va duce cu pietre și bâte
07/06

Ce trebuie aruncat din casă pentru a atrage noroc și bunăstare financiară

Toate obiectele din jurul nostru au o energie proprie. Unele atrag norocul, altele, dimpotriva, aduc necazuri. Specialistii in feng shui afirma ca, daca sunt aruncate cateva lucruri din casa, puteti scapa atat de eventualele probleme financiare cu care va confruntati, cat si de nereusite.

VESELA

Tot ce sufera deformari si modificari trebuie inlaturat din locuinta. Chiar si ceasca preferata de cafea, daca s-a ciobit, este bine sa o inlocuiti cu alta. De atfel, din batrani se considera ca vesela aduce bunastare in familie. De aceea, trebuie controlata cu grija. Se spune ca pana si cea mai mica zgarietura poate aduce saracie si pierderi importante.

FLORI ARTIFICIALE

Nu au viata. Iata de ce nu ar trebui sa fie acolo unde traiesc oameni. Astfel de obiecte (flori, maturi, buchete) au darul de a strica atmosfera din casa. Vreti sa va infrumusetati locuinta? Cumparati flori vii, in ghivece sau plantate in gradina. Nu are sens sa pastrati energii moarte!

HAINE VECHI DIN DULAP

In opinia specialistilor, daca o haina nu a fost imbracata niciodata timp de un an, inseamna ca nu va mai trebuie. Pantofi indragiti, pulover la care tineti mult. E foarte greu sa arunci asemenea obiecte, dar nu uitati ca ele pot atrage energie negativa precum un magnet. De aceea, lasati sentimentalismul si duceti totul la gunoi sau oferiti-le celor care nu au ce imbraca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939308