Categories: Comentarii

Viorel Roman: Defaimarea lui Vladimir Putin

Evreii cunosc metodele si efectele defaimarii, de aceea B’nai B’rith a infiintat in 1913 Liga impotriva defaimarii, a carei activitate e analizata de John Mearsheimer și Stephen Walt in cartea Lobby-ul israelian și politica externă a S.U.A., tradusa si in limba romana.

Crestinii n-au din pacate o Liga similara, cu toate ca in Orientul Apropiat, decapitati, crucificati au ajuns la 3%, de la 20%. Mai mult decat atata, discreditarea, defaimarea, demonizarea conducatorilor crestini Donald Trump si Vladimir Putin, de care depinde pacea lumii, Sfanta Alianta, e la ordinea zilei. Orice aduce a intentie prietenoasa, de bun simt, de omenie, care ar trebui sa fie de la sine inteles nu numai intre crestini, dar mai ales intre ei, fata de ruso-pravoslavnici este taxata in Vest ca politic incorecta si supusa criticii, oprobiului maselor largi populare tinute sub un control mass mediatic a tot cuprinzator si necrutator.

Faptul ca Federatia Rusa e o putere crestina, ca Vladimir Putin merge la biserica si are un duhovnic, ca a fost primit ca urmas al imparatilor crestini bizantini la Athos, ca patriarhul sau Kiril s-a intalnit cu papa Francisc si au semnat o Declaratie Comuna de 30 de puncte, ca a dezvelit la Moscova o statuie a cneazului Vladimir, cel ca a crestinizat slavii orientali etc. sunt prezentate in mass media occidental intodeauna cu neincredere si rezerva.

In aceasta atmosfera iata cum sunt defaimati, discreditati, demonizati Trump, dar mai ales Putin : sunt marionete ale unor grupuri de interese obscure; sunt autoritari, sexisti, xenofobi, homofobi, dispretuiesc opozitia, statul de drept; nu sunt politic corect, de aceea discreditarea lor, a mass mediei care ii sustin, e necesara si obligatorie; numai combaterea, defaimarea lor fara nici o restrictive morala sau pauza mai salveaza adevarata democratie; sunt inconjurati de oameni cu reputatie indoielnica si oricum cu totii n-au nici calificare, nici legitimitate; isi folosesc influenta in interes personal, al familiei; miliardarul Trump e, datorita unui dosar secret compromitator, sub influenta nefasta a lui Putin, seful celebrelor servicii secrete din vremea Razboiului Rece, care manipuleaza dintotdeauna alegerile din Rusia, dar, mai nou, cu ajutorul internetului si pe cele din USA, Franta si Germania; o antanta, intalegere intre Trump si Putin e intolerabila, trebuie subminata cu toate mijloacele.

Dusmanii Sfintei Aliante dintre crestinii occidentali si ortodocsi sunt ateii, idolatrii neomarxisti, dar mai ales plutocratia globalizarii fara Dumnezeu. In aceasta situatie, primejdia unui nou razboi mondial nu este exclusa, remarca papa Francisc.

Prof.dr Viorel Roman,

Universitatea din Bremen

owner

View Comments

  • "Profesorul" V. Roman, o nulitate la universitatea din Bremen (care nu poate sa scape de el din motive pur legale), un simplu antisemit si nationalist din fundul Europei, fost prieten al lui Vadim Tudor. Acest profesor abia reuseste sa lege doua-trei propozitii, fara logica si coerenta, ca sa nu mai vorbim de vreo calitate academica sau stiintifica ale scriselor sale. Dar cel putin se poate considera un mare intelectual - laudind pe Putin si Trump! Felicitari, 'dom'le Profesor'!

Recent Posts

Răspunsul nostru nu este pentru Chamberlain*

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria ZAHAROVA și consilierul principal al departamentului de informație și…

12 ore ago

Putin: Plan de acțiuni în cazul în care Occidentul aprobă atacuri asupra Rusiei

Rusia demonstrează Occidentului care se gândește cum să ajute mai departe Ucraina, că este pregătită…

20 de ore ago

Minus unu, minus doi….

Deci, prin decret special al președintelui Ucrainei, a fost demis din funcția sa de comandant…

21 de ore ago

Volodin: Acțiunile Parlamentului European duc la un război nuclear global

Apelul adresat de Parlamentul European țărilor UE de a permite Kievului să atace teritoriul Federației…

23 de ore ago

Putin: Trebuie acoperit întreg necesarul de drone al armatei

Rusia trebuie să acopere la capacitate maximă necesarul de aparate de zbor fără pilot al…

23 de ore ago

FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA

(pamflet) Ioan POPA     Domnul Gradu Tudor este un jurnalist de televiziune bun profesionist și…

2 zile ago

This website uses cookies.