Hot News
Enigma Tezaurului românesc la Moscova
01/12
Kudrin ar putea ridica statutul Curtii de Conturi
03/05

Mici secrete care pot prelungi viata femeilor cu 10 ani!

Tineri fiind, ne intrebam, uneori, cum isi va lasa timpul amprenta asupra chipului si trupului nostru. Prinsi cu treburile cotidiene, descoperim, intr-o buna zi, ca nu mai suntem ca ultima data cand ne-am privit in oglinda. Unii se declara multumiti de ceea ce vad, altii nu.

Animati, probabil, de aceleasi preocupari, cercetatorii au stabilit cateva reguli care, odata respectate, au darul de a prelungi viata cu cel putin un deceniu. Macar le ajuta pe femei sa ramana cat mai mult timp sanatoase.

In orice caz, cei care au participat la elaborarea studiului si care s-au supus recomandarilor formulate de specialisti, au fost cu 70% mai putini dispusi la diferite afectiuni decat cele care au urmat propriul lor regim de viata. Iata despre ce este vorba:

–          Consum moderat de alcool. Pentru femei – un pahar mediu de vin pe zi. In cazul barbatilor poate fi unul normal. Se poate si tarie, dar putin.

–          Nu fumati. Categoric nu. Nici nu incercati macar! Si evitati, pe cat posibil, fumatul pasiv.

–          Mancati santos: Un regim alimentar individual, corespunzator specificului organismului dumneavoastra.

–          Exercitii fizice: Cel putin 30 de minute pe zi. Merge si o plimbare mai prelungita, dar intr-un ritm mai sustinut.

–          O greutate normala. De la o anumita varsta nu se pune problema de a ramane slab. Anii isi spun cuvantul si organismul reactioneaza mai lent la diete. Esential este sa ne pastram in limite normale.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2941124